Clicky

Jump to content

lorandsm

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

lorandsm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Nu ajuta oricum setez cardul la preferred install location (am repornit dupa fiecare schimbarea). M-am gandit sa intru ca si root in sistem si sa rulez un fsck pe memoria interna, poate gaseste ceva.
 2. La "Preferred install location" ii setat "Let the system decide".
 3. Nu am avut intentia sa fac schimbari in ceea ce priveste modul in care se face mount si nici nu am aplicatii care ar face asa ceva... cel putin asa cred, nu am incercat sa hack-ui nimic pe telefon. Daca ii pus cardul si incerc sa creez un folder de ex cu total commander, imi da "error 2". Nici cu alte aplicatii nu ma lasa sa scriu pe memoria interna. Ii ciudat totusi ca daca folosesc file explorer-ul care vine cu telefonul, ma lasa sa creez directoare pe sdcard1 (adica memoria telefonului), iar daca nu-i cardul, pot scrie cu orice aplicatie in memoria interna.
 4. Daca scot cardul, memoria interna se monteaza ca si 0 si devine writable.
 5. Asa isi aloca singur. Am oprit telefonul, am bagat cardul si am repornit si asa isi monteaza partitiile.
 6. Salut, Am un Viper V1 cu Android 4.4.2 pe el. Am inserat un SD card si functioneaza fara probleme scrierea si citirea pe card doar ca nu mai pot scrie pe memoria interna initiala (am drepturi de citire insa). SD card-ul ii montat pe /storage/sdcard0, iar memoria telefonului ii montata pe /storage/sdcard1. Se poate remedia oare?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use