Clicky

Jump to content

dynkymo

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dynkymo

 1. Nu am incercat. Voi incerca si sa revin cu ce se intimpla pe display. Multumesc. Scrie : "Ati introdus parola incorect de 5 ori. Incercati dupa 30 de secunde."
 2. Baieti,am un telefon Huawei Honor 6 pe care am informatii legate de agenda telefonica,apeluri efectuate si primite ,SMS-uri primite si transmise ,etc.. Va rog frumos,nu mi-am notat PIN-ul de blocare a telefonului si parola de deblocare a ecranului.Pentru ca imi trebuiesc niste informatii continute in telefon,exista o metoda prin care se poate debloca display-ul ? Codul pin a fost eliminat cu ajutorul codului PUK ,a fost schimbat si displayul apare,dar este blocat ,nu se poate aduce pe el nici o pictograma cu apelurile SMS-urile s.a.pentru ca este parolat.
 3. Am înțeles : merg la editare,șterg numele și automat se șterge și numărul și astfel nu mai apare persoana în agendă. Mulțumesc tuturor celor care au încercat să mă ajute și nu în ultimul rînd celor care au parcurs topicul.
 4. Din start am spus că doresc să șterg nume și numere din agenda telefonică.Din istoricul convorbirilor știu să șterg persoana și numărul pe care le selectez.Deci, intru la agenda telefonică,vreau să elimin un nume,desigur cu numărul de telefon aferent.Cum procedez ?
 5. Mulțumesc,dar nu am reușit.Funcția de selecție apare doar la apelurile efectuate.Dacă intru la agendă,unde apar doar nume,fără numărul de telefon și dacă țin apăsat,nu se întîmplă nimic,iar cînd ridic degetul,apelează respectivul nume din agendă. Din meniul selectați contacte, pot selecta doar numerele la care s-a vorbit,se pot șterge,dar rămîn în agenda telefonică ,de unde nu se șterg. Dacă puteți să-mi spuneți cum se face operația pas cu pas.Nu reușesc să elimin direct din agendă nici un nume.De exemplu merg la istoricul apelărilor. Jos,am 4 simboluri,începînd din stînga,primul este pentru înregistrare,al doilea este tastatura numerică,al treilea agenda de contacte telefonice al patrulea este net-ul.Dacă merg la agenda telefonică,jos la mijloc este cheia în cerc,în dreapta sunt cele trei puncte orizontale.dacă tastez pe cheie,îmi apare tastatura de căutare,dacă tastez cele 3 puncte,cheia din cerc se ridică puțin mai sus și dedesupt scrie căutați.Orice încerc să fac,dacă selectez un nume,rezultatul final este apelul,indiferent dacî îl țin apăsat și ridic degetul,sau nu.
 6. În primul rînd ,doresc să spun că sunt nou pe Forum și doresc să urez un An Nou Fericit !cu sănătate și bucurii, administratorilor Forum-ului cît și userilor de pe acest forum. Băieți,am un Nokia Lumia 1520 și nu știu care sunt pașii pentru ștergerea unor numere și nume din agenda telefonului,care nu îmi mai sunt utile.Poate să mă ajute cineva ? Mulțumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use