Clicky

Jump to content

bogdan_scarlat26

Members
 • Posts

  93
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by bogdan_scarlat26

 1. Rețeaua Telekom a fost down timp de ~5h în județul Olt și parțial în Argeș(din surse sigure). Posibil da fi fost picata și prin alte părți. Nu puteai apela, primi /trimite mesaje, fără internet. Semnal foarte slab, spre inexistent. 

  E a3a oara în anul asta când pica... 

  Rușine Telekom! 

 2. On ‎26‎.‎08‎.‎2017 at 21:49, Stefan Hortu said:

  Am un telefon Allview A6 duo si nici macar 2 ani nu are de cand l-am luat si s-a stricat adica nu mai incarca am fost de unde l-am luat si a spus ca a avut un fel de soc mecanic si s-a ars bateria , am cumparat o baterie noua care astazi a ajuns si cand l-am pus la incarcat nu se incarca este vreo problema de la telefon sau ce ca nu stiu ajutati-ma !!!!!!!!!!!!!

  mufa micro-usb. Cea mai intalnita problema la telefoanele Allview. Mie mi-au schimbat-o la garantie la un impera i. Probabil ca tu l-ai tavalit putin de nu ti l-au reparat. La mine telefonul arata ca nou. Poti sa-l repari intr-un service contra-cost. ~40-50 de lei.

 3. Am dus si eu un Impera I la garantie.

  Si a avut un final fericit, chiar extraordinar!

  Telefonul avea probleme la difuzorul din fata, nu se mai auzea deloc.

  Initial chiar mi-a fost frica sa-l trimit la garantie din cauza părerilor negative despre service-ul lor. A stat cam 3 luni cu difuzorul mort. Intre timp mufa micro usb a început sa facă probleme uneori. Initial nici n-am vrut sa le zic de problema asta de frica sa nu-mi anuleze garantia dar totusi le-am zis!

  Trimis telefonul la service, a stat 10 zile. Am primit mesaj ca a fost reparat si ca va fi livrat la Altex ziua următoare. M-am dus ziua următoare la altex sa vad minunea. Telefonul a fost reparat, si a fost reparat chiar foarte bine! Difuzorul functiona perfect. Verific si mufa microusb, ca noua, 100% a fost schimbata, incarca perfect! In plus a fost schimbat si difuzorul din spate si microfonul care nu aveau probleme. Plus o actualizare soft.

  Singura greseala pe care au facut-o a fost ca mi-au crăpat putin capacul din spate. Dar nu-i problema!

   

  Reparatia a fost făcută de Diangi Grup si a durat 10 zile.

   

  Se pare ca au rezolvat problemele cu garantia, bravo lor!

 4. Buna

  Vreau sa va impartasesc si eu nrmultumirea mea.Am trimis la service un telefon Allview Viper L achizitionat in Decembrie. In condirii normale de utilizare telefonul a facut condens sub ecran si a început sa se reseteze singur si intr-un final sa nu mai porneasca.

  Raspuns de la sevice:senzorul de umiditate a fost activat si placa de baza este corodata, ca urmare am pirdut garantia si costul de reparatie 450 rom. Psi daca a facut condens nu este normal sa apară umiditate. Ca urmare sunt foarte dezamăgit in primul rând de cum s-a pus problema,afica nu contează ca tel nu a avut contact cu apa sincer nici nu dtiu cum a facut condens,daca senzorul a fost activat s-s pierdut gsrantia nu contează cauza oricum "nu puteri demonstra lucru asta" a fost răspunsul.Si eu care mă asteptam sa il schimbe fiind o problema tehnica, poate nu a fost lipit bine sau o garnitura pusa incorect etc.

  Multumesc Allview o sa va comercializez si pe viitor.

  Telefonul a facut condens si tu vrei sa ti.l repare? E vina ta, clar!
 5. OFERTA 5

  Cost: 5 €

  NELIMITAT in VDF +1000 min/SMS nat si int. fix UE +500MB, reinnoire la 4 saptamani (28 zile).

   

  Oferta 6

  Cost: 6 €

  NELIMITAT in VDF +1500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +2000MB +100min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat, reinnoire la 4 saptamani (28 zile).

   

  Oferta 7

  Cost: 7 €

  NELIMITAT in VDF +2000 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +3000MB +100min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat + acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 5 saptamani.

   

  Oferta 8

  Cost: 8 €

  NELIMITAT in VDF +2500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +4000MB +200min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat+ acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 4 saptamani (28 zile).

   

  Oferta 10

  Cost: 10 €

  NELIMITAT in VDF +2500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +4000MB +400min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat + NELIMITAT Italia si Spania + acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 4 saptamani (28 zile).

   

  Oferta 12

  Cost: 12 €

  NELIMITAT in VDF +4500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +8000MB +400min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat + NELIMITAT Italia si Spania + acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 4 saptamani (28 zile).

   

   

  Astea par a fi noile extraoptiuni la Cartela Vodafone, momentan neoficiale. Optiunile includ mai mult trafic de date, dar valabilitate scazuta la 28 de zile(4 saptamani) in loc de 30. E peste concurenta, asta-i clar insa ma asteptam la mai mult.

   

  Repet: NU SUNT OFICIALE, dar sunt mari sanse ca astea sa fie noile optiuni

  Sursa: http://forum.softpedia.com/topic/36141-extraopthiuni-la-cartela-vodafone/page__st__7308?do=findComment&comment=19093698

 6. Cum am mai zis, nu.si permit sa limiteze nelimitatul, e o chestie sa nu abuzeze lumea de nelimitat; de exemplu persoanele juridice nu.ti mai dau telefon de serviciu, iti mai pun ceva la salariu din care sa.ti iei un nelimitat si sa.l folosesti si la munca si la serviciu. Asta se vrea!

  La persoanele jiridice nu cred ca va fi valabila limitarea.

 7. Telefonul fiind unibqdy, nu e asa usor de desfacut, trebuie pus pe o placa calda pana se inmoaie lipiciul, scos spatele si dupa vazut ce si cum. Am intrebat la 4 service-uri si nu se baga nimeni. Dupa pv-ul de constatare cica e contactul butonului dezlipit de oe placa de baza. In cel mai bun caz merge relipit

  Incearca sa te duci la service uri mai serioase gen Smart glass, Sfinx Telekom (Autorizat Allview)

  Astea sigur se baga! ;)

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use