Clicky

Jump to content

bogdan_scarlat26

Members
 • Posts

  93
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Slatina OLT
 • Model Telefon
  Nokia 3

bogdan_scarlat26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

 1. @Szilárd Ervin Szőgyenyi Puteți muta reclama aceea de deasupra, de pe site și forum, dedesubt, exact ca pe site-ul libertatea, de exemplu? Daca vrei sa revii "acasa" nu prea poți din cauza acelei reclame, trebuie s-o minimizezi și abia apoi sa dai click pe logo. Daca ar fi jos n-ar deranja pe nimeni. Pe majoritatea site-urilor acea reclama e plasată dedesubt(daca e plasată). Mulțumesc!
 2. News! Digi scumpește preturile abonamentelor, cel mai probabil ca urmare a impozitului pe cifra de afaceri în domeniul telecomunicațiilor. Noile preturi pe site-ul lor.
 3. Rețeaua Telekom a fost down timp de ~5h în județul Olt și parțial în Argeș(din surse sigure). Posibil da fi fost picata și prin alte părți. Nu puteai apela, primi /trimite mesaje, fără internet. Semnal foarte slab, spre inexistent. E a3a oara în anul asta când pica... Rușine Telekom!
 4. Pssst Black friday la Telekom Unele au preturi foarte bune. Se ia împreună cu abonament de 5 euro fără perioada contractuala http://blackfriday.telekom.ro/?icid=c174&ibid=p_h_slider1_pos1of5
 5. Nu te lua dupa dimensiunea ecranului, uită-te la dimensiunea întregului telefon. Un telefon de 5 inch poate fi mai mare și mai greu că unul de 6 inch
 6. Nokia 6.1(android curat + update-uri) sau Huawei mate 10 lite. Sony Xperia XA2 e prea scump pentru ce oferă. Și mi A2 e o varianta însă eu nu l-aș alege. *Am resuscitat contul! ✋
 7. Du-l la garantie ca ti-l repara mai mult ca sigur. Daca esti din Bucuresti du-te cu el direct la Diangi, ti-l repara mai repede, poate chiar pe loc.
 8. mufa micro-usb. Cea mai intalnita problema la telefoanele Allview. Mie mi-au schimbat-o la garantie la un impera i. Probabil ca tu l-ai tavalit putin de nu ti l-au reparat. La mine telefonul arata ca nou. Poti sa-l repari intr-un service contra-cost. ~40-50 de lei.
 9. Era mai bine inainte cand nu trebuia sa ai optiune activa pentru a folosi bonusul.. Bonus 1500MB/luna - conditie-sa ai valabilitate. Cat despre bonusurile personale(alea care primesti mesaj cu o oferta mai speciala/bonus) pot fi activate doar pe numarul pe acre ai primit mesajul.
 10. Am dus si eu un Impera I la garantie. Si a avut un final fericit, chiar extraordinar! Telefonul avea probleme la difuzorul din fata, nu se mai auzea deloc. Initial chiar mi-a fost frica sa-l trimit la garantie din cauza părerilor negative despre service-ul lor. A stat cam 3 luni cu difuzorul mort. Intre timp mufa micro usb a început sa facă probleme uneori. Initial nici n-am vrut sa le zic de problema asta de frica sa nu-mi anuleze garantia dar totusi le-am zis! Trimis telefonul la service, a stat 10 zile. Am primit mesaj ca a fost reparat si ca va fi livrat la Altex ziua următoare. M-am dus ziua următoare la altex sa vad minunea. Telefonul a fost reparat, si a fost reparat chiar foarte bine! Difuzorul functiona perfect. Verific si mufa microusb, ca noua, 100% a fost schimbata, incarca perfect! In plus a fost schimbat si difuzorul din spate si microfonul care nu aveau probleme. Plus o actualizare soft. Singura greseala pe care au facut-o a fost ca mi-au crăpat putin capacul din spate. Dar nu-i problema! Reparatia a fost făcută de Diangi Grup si a durat 10 zile. Se pare ca au rezolvat problemele cu garantia, bravo lor!
 11. http://forum.softpedia.com/topic/1058679-problema-allview-v1-viper/?do=findComment&comment=19335657 Poate ma ajuta si pe mine cineva. Multumesc!
 12. Telefonul a facut condens si tu vrei sa ti.l repare? E vina ta, clar!
 13. O sa mai iau un sim cu 0777. Am prins un numar frumos cu 0774
 14. https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/oferte-promotionale/index.htm#tab-1 Si sunt oficiale! *bonus 5GB se acorda O SINGURA DATA!
 15. OFERTA 5 Cost: 5 € NELIMITAT in VDF +1000 min/SMS nat si int. fix UE +500MB, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Oferta 6 Cost: 6 € NELIMITAT in VDF +1500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +2000MB +100min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Oferta 7 Cost: 7 € NELIMITAT in VDF +2000 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +3000MB +100min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat + acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 5 saptamani. Oferta 8 Cost: 8 € NELIMITAT in VDF +2500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +4000MB +200min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat+ acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Oferta 10 Cost: 10 € NELIMITAT in VDF +2500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +4000MB +400min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat + NELIMITAT Italia si Spania + acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Oferta 12 Cost: 12 € NELIMITAT in VDF +4500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +8000MB +400min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat + NELIMITAT Italia si Spania + acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Astea par a fi noile extraoptiuni la Cartela Vodafone, momentan neoficiale. Optiunile includ mai mult trafic de date, dar valabilitate scazuta la 28 de zile(4 saptamani) in loc de 30. E peste concurenta, asta-i clar insa ma asteptam la mai mult. Repet: NU SUNT OFICIALE, dar sunt mari sanse ca astea sa fie noile optiuni Sursa: http://forum.softpedia.com/topic/36141-extraopthiuni-la-cartela-vodafone/page__st__7308?do=findComment&comment=19093698
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use