Clicky

Jump to content

This is a cool name

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

This is a cool name's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Vai, dar ce bine ne cunoastem, k-gula wanna-be. Pana sa vorbesti despre mine, fie vorba de iq sau limbaj, te rog frumos sa folosesti oglinda. Si nu ma refer la cum arati ci la cum gandesti. Hai, in fine, am rezolvat pana la urma. Oricum nu inteleg atitudinea voastra luand in considerare modul de abordare. Dai in cap apoi daca iti primesti un pumn, urlii dupa mama ? Tipic. "Eu chiar nu va inteleg..... Vreti beneficii de abonament la pret de cartela?" plus intreg comentariul in stil ironic a celui de mai jos. In fine. Hai, close topic. Tolerati-va intre voi, poate mergeti si la baie impreuna, de manuta. Sa-ti usurez treaba: *injuraturi de maica-ta*. Te-am injurat. Da-mi ban.
  2. S-au trezit avocatii Orange. NU ma baieti. Pe website scrie ceva, clar ? Oferta propusa in mod fizic a fost altceva. Ce ii atat de greu de inteles ? "El vrea ieftin, nu inteleg, atata te plangi", hai mars d-aici, sa citez dintr-un clasic roman, ca nu sta treaba asa. Nu m-am dus sa cersesc. Tie iti convine sa vezi in reclama Audi cu motor de 3L bi-turbo la 50.000 euro si cand ajungi la reprezentanta sa-ti ofere Audi 1,5l pentru 60.000 ? Sau ce comparatii sa fac, sa inteleaga tot merleanu' de om roman din voi doi ? Eram dispus sa platesc un abonament de 30 euro pe luna pe 2 ani. Multi nici nu vor sa auda de asa ceva. Se limiteaza la 9/12 euro pe luna. 'n fine, si nu "sa dea cartela lui". Se numeste portare de numar. Ca si explicatie: "Hai la mine ca eu am conditii mai bune, lasa-i pe aia.". Dar se pare ca la intrare au pus lumini, panouri etc. si inauntru e o piscina cu cacat.
  3. Mna bun, inseamna ca e trista rau situatia. Multumesc de confirmare. Am fost la Vodafone si nu au interese in prepay-uri antice. Da, chiar este de 6 ani. Numarul este inregistrat pe CNP-ul meu de cand aveam sub 18 ani pt. youthsms plus email-uri de inregistrare / confirmare numar pe Vodafone.ro, cu data clara pe email. Dar mi-a zis clar, scurt si concis un papagal de la Vodafone ca beneficii se ofera doar pe abonamente, nu si prepay. Un pic cam... meh. Din 6 ani, 4 ani si ceva mi-am incarcat telefonul lunar. A fost ca un abonament. 'n fine. M-am convins. Am sa mai incerc la un alt punct Vodafone azi. Poate alt papagal, alte opinii.
  4. Mi-am belit telefonul, fostul telefon si m-am gandit sa-mi cumpar ceva calumea, chiar daca ar implica un abonament pentru ca nu dispun de foarte mult cash. Sunt pe prepay Vodafone de aproximativ 6 ani de zile. Am intrat din magazin in magazin, unde intr-un final am ajuns si in punctul Orange din Auchan Nord Timisoara. M-a intampinat o domnisoara draguta, desigur, amabila, desigur. I-am explicat ca as vrea sa-mi transfer numarul pe abonament Orange, dar vreau un telefon ceva mai "potent". Long story short ca deja v-ati plictisit: Mi-a prezentat Huawei P8, la abonament Me30 (30 euro pe luna), cu o reducere de 50 euro. Pai stai un pic, ca pe website scrie ca orice portare se calculeaza sub forma a 3x abonamentul ales + numarul de luni acumulate sub contract pe numarul care vrei sa-l transferi cata vreme ai o copie de factura / contract x 0,10 centi. Deci la mine ar fi venit 3 x 30 euro + 0 euro (pentru ca prepay si nu abonament) = 90 euro reducere. Nu 50. Ci 90. E o diferenta aproape dubla. Ce gogonele si gogosi incerca fetita aia sa-mi vanda ? Desigur ca neavand telefon si nici familie / prieteni / mijloace (nefiind din Timisoara, doar de 1 an aici) sa fac rost de un dispozitiv, i-am contactat via Facebook / Email pe cei de la Orange care s-au comportat de parca as fi vorbit cu un robot. "Va rugam sa ne comunicati un numar de telefon prin care unul dintre operatorii nostrii sa va contacteze." Asta mi-a zis cam de 3 ori, indiferent de cate ori i-am zis ca nu am posibiltiatea fie ca suntem in aproape 2016 si avem posibilitati gen Skype, email etc. Deci ahhhhh... au ei o tendinta in a fi cretini de fel sau am fost doar norocos ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use