Clicky

Jump to content

Elena v

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Elena v's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. am dat resetare de doua ori , poate fi de la procesor ?
  2. bateria nu pare umflata , l.am descarcat de multe roi si l.am incarcat pana la 100% , dar tot la fel se duce bateria cand ajunge pe la 30-40 , cand il scot de la incarcat de la 100% tot la fel imediat ajunge pe la 73 si am mai observat ca mai zboara bateria deodata de la 65 sa ziceam la 57 Daca o rotesc ce se intampla ?
  3. Liviu telefonul este cumparat de aproape 1 saptama si ceva dintr.un magazin de la ei , am intrebat un baiat de la un gsm si a zis ca poate fi procesorul , deoarece se inchide direct la 40%
  4. Buna ziua , am primit saptamana asta un S4 din Londra , de la un prieten de familie , si as vrea sa stiu ce are telefonul , cand l.am primit l.am descarcat complet , si l.am lasat dupa la incarcat pana la 100% , l.am deschis iar bateria a scazut exagerat de repede in aproximativ 10 minute a ajuns de la 100% la 73% dupa a mers destul de bine pana pe la 40% iar atunci s.a descarcat direct , bateria nu ma tine mai mult de 1-2 ore , se descarca foarte repede iar sub 40% se inchide , e vina baterie ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use