Clicky

Jump to content

Edy Giosu Mihai Eduard

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Edy Giosu Mihai Eduard

  1. M-am uitat pe youtube la un canal pe nume Videotutorial.ro in care zicea ca trebuie sa am niste drivere instalate.Ce drivere ? Unde sa le am instalate,pe telefon sau pe laptop ? A pomenit si ceva de Kies. Uitati un link :
  2. Nu mai am root.Am dat resetare din fabrica si nu mai am nimic.Decat contactele si pozele. Deci nu pot sa intru in root browser.Daca nu mai am instalat nimic pe telefon.
  3. Am un Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9515 Black Edition.Este cumparat la cutie nou din Germania.A avut cartela de Germania in el.A ajuns la mine.Am bagat cartela de Telekom Romania in el si un Card SD de 8GB.Mi-am facut ROOT la el.Am intrat in Root Browser si am schimbat fisierul cu setarile din system.Deci involuntar am sters aplicatia "SETARI".Am dat resetare din fabrica si tot nu le am.Nici ROOT NU mai am.Am aflat ca pot rezolva problema instaland un nou ROM cu ODIN.Am decis sa instalez Stock Rom de pe Sammobile.Am ales tara Romania pe Cosmote,Black Edition.Ma duc la un prieten care are un laptop cu Windows 8 si Windows 10.Cum sa instalez noul rom ? Stiu doar ca pe laptop intru in odin,selectez fisierul iar dupa aceea sa bag telefonul in download mode.Si in final apas start.Este bine ceea ce fac ? Daca imi da o eroare ? Trebuie sa dau reset factory/data inainte sau dupa flash-urie ? Este bine firmware-ul ales de mine ? URGENT !!! Maine dimineata ma voi duce la prietenul meu sa il fac(eu am pc cu windows xp si imi da o eroare cand apas pe aplicatia ODIN).
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use