Clicky

Jump to content

Pufulete

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pufulete

  1. Salutări! Sunt în căutare de mașină nouă, din clasa SUV, și m-am gândit să fac o întrebare aici. Am un buget de 20k euro. Mă interesează și ca fiabilitate, costuri de întreținere și impozitul acceptabil. Ceva sugestii? Mulțumesc!

  2. Salve! La mulți ani pentru 20-20! Vă cer ajutorul într-o privință. Prietenei mele i s-a defectat laptopul, sunt deja la a 2-a schimbare de S.O, dus la service și primit vestea că în curând își va da năduful. Este un ultrabook Toshiba Satellite U840-10Q și ca atare vrem să căutăm să schimbăm și să-și cumpere altul. Ce-mi recomandați pentru home use, la un buget de 3-4k lei? Sau este mai rentabil să-și ia o tabletă? Mulțumesc! :)

  3. Salutări! Care este faza cu marketplace-ul? am găsit o la un XS Max la un partener eMag cu 4000 lei, sigilat, la Turdec Internațional, și nu știu dacă să mă încumet să-l cumpăr sau nu...Adică dacă firmele de acolo sunt verificate, au un istoric și partea de garanție/service dacă sunt serioși.Că așa pe net, nu am găsit referințe pentru firma respectivă.Mulțumesc!

  4. Salutări! Am o întrebare, la care nu găsesc răspunsul la termenii și condițiile operatorului de asigurare a mobilului. Mi-am spart din neatenție sticla de pe spate a unui iPhone XS, și m-ar interesa dacă aveți idee dacă asiguratorul îmi poate repara telefonul în baza contractului și după ce plătești fanșiza? Mulțumesc!

  5. Salutări !Se pricepe cineva la grafică? Vreau să personalizez un tricou, dar nu vreau să se vadă pătratul ăla care ar veni dacă aplici poza, ci gen să pară ca si cum ar fi direct tricoul imprimat din fabrică cu el. Am întrebat la un magazin de personalizări și tipul de acolo mi-a zis că trebuie să-i dau poza în format vectorial căci altfel nu merge să-l facă. Mulțumesc!

  6. Aplicația ”Move to iOS' nu are modul landscape, și am încercat la un băietaș la un service și nu a reușit să-mi mute datele de pe Android pe iOS cu nici un chip, și nu știu cum aș putea să-mi mut datele de pe telefon..

  7. Salutări! Am o problemă cu un Samsung s8 +, în sensul că o parte din touch nu-mi mai răspunde la comenzi, și am nevoie de el ca să-mi transfer anumite date de pe el pe alt telefon, și exact zona superioară de care am nevoie nu-mi funcționează. Întrebarea mea este, dacă se poate conecta la placa de bază un alt display fix cât am nevoie ca să-mi pot transfera datele de pe un telefon pe altu?

    Mulțumesc!

  8. Salutări! Am o întrebare. Doresc să mut niște date de pe un Android pe iOS, și m-ar interesa dacă cumva datele pe care le mut vin la ”pachet” și cu setarile acestora și backup-urile? Adică, dacă se păstrează conversațiile vechi de pe wathsapp, etc și cum pot să restaurez vechile convorbiri pe noul dispozitiv? Mulțumesc!

  9. Salutări și La mulți ani! Mă adresez vouă, cu o întrebare. D`șoara care există în viața mea, tocmai a ”reușit” performanța de a-și strica S8-ul plus, și, cum un rău nu vine nicodată singur, trebuie cheltuiți niște bani. Mă gândesc să-l vând pe acela și să mai punem o diferență să luam altceva. Ceva sugestii? Bugetul este cuprins  între 3000- 3500 lei, OS Android (flagship-uri). Mulțam fain!

  10. Salutări! Știu că m-am trezit târziu, dar, dacă este cineva din Brașov și cunoște vre-o locație care să aibe liber în perioada 31.12-2.01, sau în împrejurimi, nu țin morțiș să fie chiar în Brașov, ci și orașele de lângă.Mulțumesc!

  11. Salutări!  Cum se poate ajunge cel mai repede din București în Timișoara? Traseul obișnuit este București-Pitești-Craiova-Mehedinți-Deva-Lugoj-Timișoara. Există și altu mai rapid? Și estimativ, așa, cam de cât carburant ar trebui să alimentez dus-întors? Mulțumesc!

  12. Salutări băieți! Revin la voi cu rugămintea de a mă ajuta în luarea unei decizii. Vânez de ceva vreme telefonul care face obiectul topicului, și totuși sunt indecis în al lua. Am citit pe net, la Andorid Central, recent, cum că sunt destul de multe bug-uri, unele enervante, altele, nu. După experiența voastră de folosire, ce mă sfătuiți, ce hibe are, mai ales după lansarea lui Andorid 9.0. Mulțumesc!

  13. Salutări! Sunt în dubii, să achiziționez acest terminal. Îmi puteți da, vă rog, câteva detalii generale despre acest telefon? Sunt tare curios cum se comportă la un an de la lansare, și dacă sunt ceva probleme cu display-ul, cum au fost la început. Sunt tare încantat de acest telefon, vreau să mai schimb puțin tabăra, și implicit să nu mai fiu în zona ”brand arhi-cunoscut” (gen Samsung, iPhone, Huawei, etc). Mulțumesc!

  14. Salutări! @Digi În momentul în care îmi activez un abonament și fac comandă de un telefon, cum se procedează? De regulă sunt stocuri fizice în magazine, sau se dă comandă și se așteaptă un timp de? Mulțumesc! ( mă refer la telefoane de tip smart-phone, în speță cele peste 2000 Ron).

  15. Salutări! Vreau să-mi fac un abonament ca și client nou, pot să activez 2 abonamente? Vreau să iau 2 telefoane,cu abonamente difereite, unul pentru mine, altul pentru socră-miu. Din câte am înțeles vor să-mi ceară o garanție pentru primul, pentru al 2-lea nu cred că mai cer, nu? Mulțumesc!

  16. Salutări oameni buni! Sunt tare curios să aflu cum se descurcă acest minunat telefon â€bijuterie†după, să zicem 2 luni de la lansare, 1 lună de utilizare. Aș fi curios să văd un clip și la voi cu un terminal nou după o perioadă de...zile/luni. Până acum, ce am văzut, la noi în țară pe Buhnici, iar din afară pe iJustine. Aștept cu interes răspunsurile voastre, și un răspuns dacă se merită trecerea de la un 7 plus la S8+. Mulțumesc!

  17. La o adică ai dreptate, pentru că un telefon luat la abonament, cu un avans de, ajunge la cel puțin de 2x valoarea la liber a telefonului. Dar, din păcate nu mulți își permit un telefon performant cu banii jos, dar, bine sunt modalități de a intra în posesia unuia (card de cumpărături, cadou, reduceri, devalorizare, etc), de aceea mulți optează pentru operatori.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use