Clicky

Jump to content

Pufulete

Members
 • Posts

  72
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  Alview A8 Lite

Recent Profile Visitors

1,124 profile views

Pufulete's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputation

 1. Salutări! Sunt în căutare de mașină nouă, din clasa SUV, și m-am gândit să fac o întrebare aici. Am un buget de 20k euro. Mă interesează și ca fiabilitate, costuri de întreținere și impozitul acceptabil. Ceva sugestii? Mulțumesc!
 2. Salve! La mulți ani pentru 20-20! Vă cer ajutorul într-o privință. Prietenei mele i s-a defectat laptopul, sunt deja la a 2-a schimbare de S.O, dus la service și primit vestea că în curând își va da năduful. Este un ultrabook Toshiba Satellite U840-10Q și ca atare vrem să căutăm să schimbăm și să-și cumpere altul. Ce-mi recomandați pentru home use, la un buget de 3-4k lei? Sau este mai rentabil să-și ia o tabletă? Mulțumesc!
 3. Salutări! Care este faza cu marketplace-ul? am găsit o la un XS Max la un partener eMag cu 4000 lei, sigilat, la Turdec Internațional, și nu știu dacă să mă încumet să-l cumpăr sau nu...Adică dacă firmele de acolo sunt verificate, au un istoric și partea de garanție/service dacă sunt serioși.Că așa pe net, nu am găsit referințe pentru firma respectivă.Mulțumesc!
 4. Salutări! Am o întrebare, la care nu găsesc răspunsul la termenii și condițiile operatorului de asigurare a mobilului. Mi-am spart din neatenție sticla de pe spate a unui iPhone XS, și m-ar interesa dacă aveți idee dacă asiguratorul îmi poate repara telefonul în baza contractului și după ce plătești fanșiza? Mulțumesc!
 5. Pufulete

  Off Topic V3

  Salutări! O întrebare. Care este traseul optim și cel mai scurt spre Nisipurile de aur din București? Mulțumesc!
 6. Pufulete

  Grafică

  Salutări !Se pricepe cineva la grafică? Vreau să personalizez un tricou, dar nu vreau să se vadă pătratul ăla care ar veni dacă aplici poza, ci gen să pară ca si cum ar fi direct tricoul imprimat din fabrică cu el. Am întrebat la un magazin de personalizări și tipul de acolo mi-a zis că trebuie să-i dau poza în format vectorial căci altfel nu merge să-l facă. Mulțumesc!
 7. Salutări! Am o întrebare. Dacă activezi de pe desktop, trebuie separat pe mobil? Nu găsesc nimic la ei pe site, căci pe desktop e un preț, iar pe mobil e altul. Mulțumesc!
 8. Aplicația ”Move to iOS' nu are modul landscape, și am încercat la un băietaș la un service și nu a reușit să-mi mute datele de pe Android pe iOS cu nici un chip, și nu știu cum aș putea să-mi mut datele de pe telefon..
 9. Salutări! Am o problemă cu un Samsung s8 +, în sensul că o parte din touch nu-mi mai răspunde la comenzi, și am nevoie de el ca să-mi transfer anumite date de pe el pe alt telefon, și exact zona superioară de care am nevoie nu-mi funcționează. Întrebarea mea este, dacă se poate conecta la placa de bază un alt display fix cât am nevoie ca să-mi pot transfera datele de pe un telefon pe altu? Mulțumesc!
 10. Eu vreau să mut de pe Android pe iOS, că de pe Android pe Android e simplu, invers e mai greu.
 11. Mulțumesc, asta știam, doar că nu știu cum pot restaura vechile conversații de pe wathsapp pe noul dispozitiv.
 12. Salutări! Am o întrebare. Doresc să mut niște date de pe un Android pe iOS, și m-ar interesa dacă cumva datele pe care le mut vin la ”pachet” și cu setarile acestora și backup-urile? Adică, dacă se păstrează conversațiile vechi de pe wathsapp, etc și cum pot să restaurez vechile convorbiri pe noul dispozitiv? Mulțumesc!
 13. Salutări și La mulți ani! Mă adresez vouă, cu o întrebare. D`șoara care există în viața mea, tocmai a ”reușit” performanța de a-și strica S8-ul plus, și, cum un rău nu vine nicodată singur, trebuie cheltuiți niște bani. Mă gândesc să-l vând pe acela și să mai punem o diferență să luam altceva. Ceva sugestii? Bugetul este cuprins între 3000- 3500 lei, OS Android (flagship-uri). Mulțam fain!
 14. Salutări! Știu că m-am trezit târziu, dar, dacă este cineva din Brașov și cunoște vre-o locație care să aibe liber în perioada 31.12-2.01, sau în împrejurimi, nu țin morțiș să fie chiar în Brașov, ci și orașele de lângă.Mulțumesc!
 15. Pufulete

  Off Topic V3

  Salutări! Cum se poate ajunge cel mai repede din București în Timișoara? Traseul obișnuit este București-Pitești-Craiova-Mehedinți-Deva-Lugoj-Timișoara. Există și altu mai rapid? Și estimativ, așa, cam de cât carburant ar trebui să alimentez dus-întors? Mulțumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use