Clicky

Jump to content

Alex Codreanu

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Alex Codreanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. procesorul dupa Meizu M2 noteNU este mai puternic decat cel dupa xiaomi redmi note 2 , si zenfone e undeva la 1500 de lei(acel xiaomi e 700 de lei ). sincer cred ca e un best buy , ofera prea mult pentru ~700 de lei p.s: procesorul de MT helio x10 adica varf de gama de la mediatek. s4 nu mai am , am avut!
  2. un site bun de unde as putea sa comand un xiaomi redmi note 2? cand vine si el la review? Alex,cum ai procedat la livrare(ce ai selectat la shipping methods) cand ai cumparat acel mstar s700? un pret pentru iphone 6 de black friday? anul trecut 5s a fost 1500 de lei,poate am noroc de un ipgone 6 anul asta la 1500 de lei...
  3. merita sa cumpar acum un xiaomi redmi note 2? adica am gasit pe mai multe site-uri undeva la 150 euro. eu cred ca isi merita banii,fiind chiar best buy. cine imi poate sugera un site bun si de incredere de unde as puea sa il comand? si vreau sa nu platesc mult la transport(maxim 10 euro) sau preferabil deloc. stie cineva daca bate camera dupa galaxy s4? si vreau sa imi spuna cineva mai multe delatii despre respectivul site ,detalii livrare ,plata,etc..
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use