Clicky

Jump to content

Nicole Ionescu

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Model Telefon
    Iphone 6s

Recent Profile Visitors

780 profile views

Nicole Ionescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Sincer, nici nu mai stiu daca am rezolvat problema, dar l-am schimbat
  2. Buna seara! Scuze ca revin,dar am inceput sa intampin din nou aceeasi problema de vreo 2-3 zile Chiar mai devreme in timp ce vorbeam la telefon m-a sunat cineva,imi aparea semnul de apel pierdut sus in stanga dupa ce am inchis telefonul dar cand am deschis lista apelurilor nu aparea nimic si la fel am avut un apel nepreluat si nu imi aparea.Sper sa nu ajung iar la resoftarea telefonului Multumesc frumos si scuze ca am revenit cu aceeasi intrebare!
  3. Buna ziua, am un Samsung Alpha si de ceva timp imi apare mesajuk din atasament.Nu am accesat niciun site de adulti...Imi puteti va rog spune ce sa fac pentru a disparea acest mesaj? Multumesc!
  4. Va multumesc frumos dar prunc nu am,soacra nici atat deci nu am nevoie de aplicatiile astea vroiam doar sa stiu daca mai exista optiunea aia(si daca da,cum se numeste) pentru a pune melodia pentru ringtone sa se auda tare de la inceput si nu crescendo Va multumesc!
  5. Samsung Alpha Este prima oara cand folosesc samsung si nu prea cunosc prea multe despre android
  6. Mai o singura intrebare...inainte sa fac resoftarea stiu ca aveam o optiune care in momentul in care setam melodia ca ringtone aveam posibilitatea sa aleg daca vreau sa fie de la inceput melodia sau nu.Ma puteti ajuta sa descopar iar optiunea respectiva? Va multumesc!
  7. Buna seara, imi cer scuze daca repet poate o intrebare pusa si in alte topicuri,dar am cautat si nu am gasit...as vrea sa imi souneti si mie o aplicatie buna pentru a transforma melodiile clasice in ringtonuri.Eu am avut instatalata aplicatia you2mp3 dar nu am mai gasit-o acum in magazin play. Se poate o recomandare? Multumesc frumos!
  8. Nu aveam...asta e...stiam ca se face back-up dar asa imi trebuie daca m-am luat dupa alte persoane. Dar cel putin functioneaza ok Multumesc frumos!
  9. Am facut cea mai mare prostie...am resoftat telefonul si am pierdut toate contactele.Mai am vreo sansa sa le recuperez de undeva???
  10. Am intrat...sunt toate bifate. Problema e ca nu mereu mi se intampla asta ....in fiecare zi,dar nu cu toate apelurile. A inceput dintr-o data,fara sa umblu la setari sau sa fac ceva
  11. Nu.Trebuie sa fac? Este prima data cand am Samsung si nu prea ma pricep.....
  12. Buna seara, de cateva zile am o problema cu telefonul...se intampla sa apelez sau sa fiu sunata si sa nu ramana in istoricul apelurilor sau am un apel pierdut,imi arata pe ecran si cand il deschid sa vad cine a sunat,nu imi apare apelul pierdut in lista apelurilor.Am dat repornire,l-am inchis, dar degeaba.Ma gandeam ca poate v-ati mai lovit de aceasta problema si ma puteti ajuta. Va multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use