Clicky

Jump to content

Arsinel Alexandru

Gold Member
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  Vonino ZunX

Recent Profile Visitors

3,430 profile views

Arsinel Alexandru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

48

Reputation

 1. Salutări! Am citit recent pe Gadget.ro un topic al lui Emil Dragotă referitor la telefoane recondiționate de la Orange. Sunt o investiție bună? Puteți să-mi dați mai multe detalii, vă rog dacă cineva a cumpărat și dacă este mulțumit?Mulțumesc!
 2. Salutări! CUrând îmi expiră abonamentul și aș dori să-l prelungesc, și sunt în dubii ce telefon să-mi iau...Sunt posesor de iPhone 7 + și aș vrea să-l schimb tot cu un Apple, dar problema e că nu știu ce să aleg între 8 + și X...tot citesc pe net că este mai slab în performanțe X-ul, bateria mai mică, etc..Cei care ați folosit în paralel ambele modele, ce mă sfătuiți?
 3. Salutări! Am o întrebare.Am un iWatch 1, 38mm pe care l-am achiziționat recent de pe internet..problema este că după ce i-am dat restore, când am încercat să-l sincronizez cu iPhone ul, îmi cerea adresa de iCloud a fostului proprietar..problema este că nu mai reușesc să dau de el, nu mai am nici nr și nici nu știu unde să dau de el. N-am dat o sumă mare de bani, am zis că e chilipir, și acum aș vrea să știu dacă merge să-l vinzi pentru piese, cum se procedează și cu iPhone-urile blocate în iCloud..Mulțumesc!
 4. Salutări Este careva care a testat căștile wirless celor de la Apple? În special cei care fac reviw-uri ale telefoanelor.
 5. Salutări! O opinie după aproape 1 an de folosire? Mă bate gândul să mi-l iau și eu și am tot citit în dot com cum că ar avea probleme cu softul, mai ales după ce a fost cumpărat de către cei de la Fitbit. Se merită achiziționat?Mulțumesc!
 6. Ei cică au tehnologia, dar nu vor s-o dea spre consum. Portocala e singurul care are serviciul stabil. Și prin Wi-fi, la fel, merge brici. Asta înseamnă să fii înaintea tuturor.
 7. Începând cu data de 20 octombrie, utilizatorii Digi Mobil care folosesc terminale Samsung Galaxy S8 si S8+ vor putea beneficia de noul serviciu Voce 4G, respectiv de avantajele tehnologiei VoLTE. (Sursa: Facebook Digi)
 8. Salutări! Tot aud zi de zi prin mass-media, cum că cei de la Uber sunt considerați ”oaia neagră” din punctul de vedere al taximetriștilor. Și la fel, am auzit și lucruri bune despre UBER în special, ca mai apoi să să văd pe FB o reclamă la Taxify. Se merită încercat, sunt ok șoferii, au istoricul pe site? Cu plata cum este, în momentul în care plasezi comanda atunci îți iau bani de pe card? Mulțumesc!
 9. Am citit în dotcom faptul că butoanele din control center ”wi-fi” și ”Bluetooth” nu funcționează corespunzător. Dacă le oprești din control center, ele rămân active, trebuie să le oprești din setări. Am verificat și așa este. A mai întâmpinat cineva problema asta? Eu am iPhone 7 plus, iOS 11 GM.
 10. Salutări! Sunt în căutare de o mașină, și tot odată, caut și informații despre ce și cum să-mi achiziționez. Plaja de prețuri este cuprinsă între 3000 și 4000 euro. Ce mărci mi-ați recomanda și cu ce fel de combustibil, căci am tot auzit și citit faptul că motorina creează probleme mașinii în timp, iar benzina este mult mai rentabilă, și mai ales iarna, când pornește mai repede, nu este la fel de puturoasă. Mulțumesc!
 11. @DIGI_Helper, o întrebare. Am observat că cei de la Samsung au o ofertă pentru achiziția de S8/S8 + în care ți se dă la pachet un wirless charger, la voi se aplică? Căci nu am văzut nimic pe site la voi. Și vis-a-vis de stocuri, cum se poate verifica stocul unui aparat, dacă este sau nu? Ați putea implementa și voi opțiunea de a vedea stocurile în timp real, așa cum au și ceilalți comericanți, căci așa știe și omul care vrea să-și achiziționeze un terminal de la voi.
 12. Salutări! Sunt în căutare de baterie externă, și nu știu ce să aleg și nici după ce criterii să le aleg...Folosesc un iPhone 7 plus, și am găsit o baterie externă, se numește iWalk Scorpion, care este și certificată de către Apple (cel puțin așa am găsit căutând pe Google, la cei de la Amazon (https://www.amazon.com/iWALK-8000mAh-Lightning-Recharging-Cables/dp/B01I4TAZEO/) Dacă aveți și alte sugestii, sunt deschis la orice dialog. Mulțumesc!
 13. Am înţeles, dar, uite ce spun la ei pe site: "Produsele vândute prin intermediul site-ului sunt clasificate în două categorii de garanție: UE-GARANȚIE – 12- 24 de luni de garanţie de către "manufactorul garanției" (depinde de manufactor). În Uniunea Europeană, cu factura originală, aveți dreptul la un/ doi ani de asistenţă la centrele de servicii autorizate din întreaga Uniunea Europeană. În caz că produsul nu funcționează corespunzător, produsul îl puteţi trimite direct la centrul de service autorizat. Această garanție nu se manifestează prin intermediul nostru. În cazul în care centrul de servicie autorizat refuză să accepte produsul dumneavoastră, produsul va fi trimis înapoi la dumneavoastră şi d-voastră veţi avea nevoie să plătiţi cheltuierile. GARANȚIA VÂNZĂTORULUI – această garanție vă oferă 24 luni de garanţie din parte web shop-ului nostru. Garanţia Vânzătorului este o garanție prevăzută din cauza unor limitări în garanția pe care o oferă producătorul sau pentru alte limitări. Garanția însuşi garantează pentru toate defecțiunile posibile de hardware, sau alte operaţii de bază în perioada de timp de 24 luni. Garanţia Vânzătorului acoperă tot aceleași aspecte ca şi garanția UE. Această garanție se manigestează prin intermediul nostru. MobileShop are o rețea de centre de servicii în unele țări din Uniunea Europeană, chiar și în România. Vă rugăm să luați legătura cu centrul de asistență lui Mobileshop la adresa: [email protected], iar agentul nostru responsabil vă va oferi toate detaliile necesare pentru expedierea produsului la cel mai apropiat service autorizat. Costurile de transport la centrul de servicii (într-o direcţie) vor fi acoperite de către client."
 14. Salutări! Mai demult, la auzul cum că un coleg de la muncă a comandat de pe Mobileshop.eu un Samsung S8 cu 2900 lei (trebuie să recunosc, este cel mai mic preț de pe piață, și până la el nu auzisem despre site-ul acesta), am intrat de curiozitate și am văzut că au prețuri bune mai la toate terminalele ( un iPhone 7 este 2750 lei, la fel cum ai lua unul sh de pe Olx, sau alte site-uri de gen). Acum mă întreb: a comandat cineva de la ei? sunt ok, se merită să achiziționezi de la ei? Mulțumesc!
 15. Nu sunt singurii care-și neglijează clienții și nici nu vor fi ultimii.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use