Clicky

Jump to content

vickyro

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

vickyro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputation

 1. Am 3 invitații Inbox. Dacă sunt doritori...
 2. Întrebarea era retorică... Mai degrabă era soluția de a nu tine tableta la ureche. Nu cred ca mai sunt naivi care sa întrebe de cască pt telefon! Deci, comentariul a fost cu capul "de sus "... Nu te supăra in zadar. Ca să îți fie mai ușor, adaugă un "de aceea" in fața cuvântului "există" si întrebarea nu o sa ți se mai pară idioată. Am făcut referire la videoclipul postat de Denis 1997 ...
 3. Chiar cu tableta la ureche nu pare o idee bună, dar toate celelalte telefoane arătau ok la ureche. Åži, la urma urmei, există cască Bluetooth, nu?
 4. Nu pălmuiți omul! A încercat să enumere aspectele pozitive ale unui device, ceea ce e bine. Sigur că încă mai sper la sfaturi de la utilizatori - gen: "Am/am avut si e ok, dar.... " și după "dar" urmează lista nemulțumirilor, care, in general conține mai mult de 2-3 idei. Se întâmplă asta și la telefoanele de top, dar la un telefon midrange!
 5. As vrea in special păreri de la posesori de phablets. Detaliile tehnice sunt cunoscute, dar experiența utilizatorilor este relevantă.
 6. Cel mai mult am iubit Twitter; apoi Facebook mi-a cam acaparat timpul (mai mult din cauza prietenilor ). Într-o măsură mai mică folosesc Skype si Whatsapp. Mi-ar fi plăcut că G+ sa aibă mai mult succes. Restul rețelelor le-am accesat mai mult din curiozitate si socializarea s-a oprit aici.
 7. Oscilez între Desire 816 si Lumia 1320. Åžtiu, sisteme de operare diferite, avantaje diferite. Ideea e de preț decent pt un telefon folosit pt convorbire, sms, browsing, e-reading, dar pe un display generos. Bugetul - spre 1500.
 8. 1. Contează autonomia bateriei 2. Contează experiența de browsing 3. Fără lag in aplicațiile uzuale 4. Prețul cât mai bun [emoji4] 5. Jocurile nu sunt o prioritate 6. Mă înțeleg bine si cu WP si cu Android 7. Selfie decent [emoji328]
 9. Chiar dacă trimiterea lui in garanție e posibil să devină o experiență dezamăgitoare, e de preferat sa încerci, decât să te enervezi zilnic privind un ecran care nu e deloc ceea ce speri.
 10. Folosesc Moon+Reader de câțiva ani cu mare placere. Are tot ce mi-aș dori de la o astfel de aplicație. Trimis de pe al meu Nexus 7 folosind Tapatalk
 11. Dacă nu ai probleme cu usb-ul, ar trebui sa vezi tel in My Computer, lângă discul C, discul D, etc. Trimis de pe al meu Nexus 7 folosind Tapatalk
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use