Clicky

Jump to content

Giuliano93

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Giuliano93

  • Birthday 04/11/1993

Giuliano93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Depinde de fiecare in parte.. si mie oarecum mi se pare cam putin cu toate cele si ca nou.. dar pretul unui never cam acolo se afla, undeva la 700/750. Oricum vad ca acum nu mai are contu pe olx ) nu il mai are activ, creca si la dezactivat sau cei de la olx au facuto. Una din 2. In fine, oricum nu ma grabesc.
  2. Multumesc frumos pentru raspunsuri. Am gasit cu 700 Ron chiar in zona mea un Iphone 5 neverlock impecabil, ca nou full box. Numai bine la toata lumea !!
  3. Buna dimineata. Am si eu o intrebare desi ma ocup cat decat cu telefoanele. Am o intrebare. Se merita sa dau Un Sony Xperia Z C6603 alb impecabil din punct de vedere estetic cat si functionat pentru un Iphone 5c verde neverlock impecabil si sa mai dau o diferenta de 150 Ron cu resetare din fabrica pe loc? Sau sa mai astept si sa iau un Iphone 5/5S desi am avut aceste doua telefoane si m-am inteles extraordinar de bine din toate punctele de vedere cu ele? Ori sa astept sa iau un Galaxy S5 desi nu am avut acest telefon pana acum insa am avut toata seria note pana la 4 si Galaxy pana la 5? Ce imi recomandati sa fac? Conteaza mult pentru mine, pentru fiecare cand intrebam sa aflam sau sa aflu cate o parere de la fiecare. Mai jos aveti pozele cu ambele telefoane de care am vorbit la inceput pentru schimb. Rog seriozitate si nu sa scrieti prostii. Multumesc frumos si va doresc sa aveti zile cat mai frumoase. Giuliano !
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use