Clicky

Jump to content

ionel

Gold Member
 • Posts

  1,391
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ionel

 1. Nu avem nimic :D. Sunt de părere că e bine să te informezi înainte să cumperi. În cazul celor de la RDS, nu știm la cine repară telefoanele în caz de probleme. Și da, au prețuri mici la abonamentele de telefonie mobilă, dar au prețuri mari la telefoane.
 2. Cel mai probabil fiecare vânzător în parte are contract cu diverse service-uri, pentru reparații, în lipsa unei recomandări oficiale din partea celor de la Xiaomi.
 3. Ți-e scârbă de ei, normal, dar de ce te-ai dus? Te-ai dus ca tot românul, care vrea ieftin, cât mai ieftin dacă se poate. Și ți-ai luat Xiaomi, o firmă care e clar că nu are puncte de service în Europa, deoarece, până de curând făceau clone de iPhone. Nu te puteai informa înainte de a cumpăra? În cazul negației, aceasta întradevăr se dă de către service, un verdict prin care service-ul recunoaște că nu poate face reparația, vânzătorul urmând să înlocuiască produsul sau să-l storneze. Din câte știu, gaura vânzătorului, este acoperită de către producător/importator.
 4. Clar pro. Deși observ un trend ciudat. Deși puterea de calcul a telefoanelor crește, capacitățile de modificare a software-ului de fabrică încep să devină din ce în ce mai îngrădite. Sau asta e perspectiva mea de outsider față de lumea Android. Momentan în lumea Meego Harmattan, lucrurile sunt foarte lejere. Îmi este groază când îl voi schimba, că nu voi mai putea să fac ce am făcut pe N9. Iar pe N9 am făcut multe . Bineînțeles când vorbesc de îngrădit, mă refer bineînțeles la Samsung, cu al lor Knox Trip. Când îmi voi achiziționa ceva cu Android, tocmai lipsa constrângerilor de natură hardware ca să nu schimb softul, mă va face să aleg.
 5. Cam așa stă treaba cu el. Am intrat cu Hiren.
 6. De preferat la un magazin mai curățel așa? Că pcgarage văd că dau 24 de luni, la fel și emag Cel am văzut că dau 60 de luni.
 7. Mai e și problema bugetului, care nu e chiar așa de mare, și mai ales cea a spațiului, na e fată și are nevoie mai mult de spațiu decât de rapiditate. SSD o să-i pun la al meu că e cu un an mai tânăr, și se cam poticnește . Deio, nu mai bootează deloc , că verificam Acum, mă tot chiombesc pe la niște magazine dar realizez că sunt tufă în ceea ce privește aceste produse . Adică habar nu am ce producători au harduri bune și care le au pe alea proaste. Sau nu există așa ceva? =))
 8. Nu e cazul pentru că laptopul domniței este din 2012, și poate deceda oricând. Plus că nu e chestia de viteză, cât de durata de exploatare în timp și probabilitatea cât mai mică, să crape în timp. De crăpat toate crapă până la urmă, SSD sau HDD , important e când
 9. Salutare tuturor! Am și eu o problemă cu un HDD de laptop. Nu mai intră în boot, am încercat să-i instalez Linux și Windows, la fel face. L-am conectat la un PC prin SATA 3 și cablu, îl citește dar nu-i vede o partiție. La cealaltă a stat o jumătate de oră să i-o citească și am renunțat Cum proprietara nu are date importante pe acel HDD , mă gândesc că trebuie înlocuit. Acum, care producător este cel mai ok în privința calității? Menționez din start că vreau HDD dar pe 7200 Mulțumesc!
 10. Seamănă cu Iphone-ul . Mai e mult, până vor face ceva fain cum a fost Fabula Design.
 11. Concluzia pe care am tras-o este că nu te-ai informat deloc înainte să cumperi, și acum suporți consecințele!
 12. Ce tare, am devenit forum de depanat frigidere
 13. Și eu am fost mulțumit, pe moment. Dar apoi mi-a scos peri albi. Băga placa de rețea în sleep mode și se deconecta de la rețea; apoi când încercam să mă reconectez, nu mai mergea , asta chiar dacă mă uitam la un clip pe Youtube mai lung..și era destul de frustrant, așa că am renunțat la el.
 14. Nu era vorba de asta ! Laptopul meu are abia doi ani!
 15. L-am avut și eu, pe laptop ca upgrade gratuit. Un dezastru. Întrerupea conexiunea la net în mijlocul unui clip Youtube, îmi venea să dau cu el de pereți. Apoi mi s-a părut mult mai lent la interfață față de Windows 8.1 pe care îl am acum. Așa că l-am rașchetat și am pus la loc 8.1 . Pentru laptopuri din generațiile mai vechi, de exemplu de acum 2 ani și mai ales mai slăbuț la specificații, mai degrabă stați pe ce aveți!
 16. Este și destul de greu să inovezi și să aduci un design nou, mai ales în situația în care se află HTC. Și oricum se pare că toate ideile bune au fost luate.
 17. Și la mine face probleme tot pe PPOE. Adică se deconectează aiurea și asta de când am instalat Wingoz 10. Și eu am trecut de la 8.1 la 10 iar pe 8.1 n-am avut așa ceva....
 18. Nu am nimic la placa de rețea... Adică pe Windows 8.1 Pro nu m-am confruntat niciodată cu această problemă; nu am căutat un nou driver, cred că o să mă uit pe site-ul Asus. Am întrebat pentru că vreau să știu dacă este de la sistemul de operare
 19. Salutare și bine v-am regăsit ! Am și eu o problemă cu acest magnific sistem de operare anume Wingoz 10. Pe scurt nu știu ce dracu are dar se deconectează de la rețeaua de net din 15 în 15 minute. Eu habar nu am cum să rezolv această problemă.. Voi v-ați confruntat cu așa ceva? Că deja devine frustrant când mă uit pe Youtube la ceva și pac îmi dă browserul eroare că se deconectează de la net Mersi!
 20. Este foarte posibil să fie sursa care nu dă destul curent la sistem, cum pățesc eu, sau să fie alte probleme gen un hard plin de bad-uri fizice. Hard-ul scoate zgomote ciudate? Hardul meu mai vechi așa făcea. Porțiuni din el unde era scrise anumite date pur și simplu freeze. Caută Crystal Disk Info și verifică ce-i cu hardul. Dacă nu schimbă sursa. De la update-uri nu are cum să fie, am instalat eu 8.1 și s-au instalat tone de update-uri dar niciodată nu mi-a dat freeze la laptop.
 21. ionel

  Bancuri

  Brrr, ce banc negru , mi-a dat fiori !
 22. Dead Poets Society (1989): http://www.imdb.com/title/tt0097165/?ref_=nv_sr_1
 23. E vreun concurs pe țavă? Că văd că unii deja sar...!
 24. Eu cum spuneam, folosesc bateria doar atunci când nu am priză la îndemână în restul timpului o încarc de la 25 la 95%, apoi o scot din laptop. Problema este că atunci când stau pe baterie, softul de management, face throttle la procesor și îi limitează frecvența la 780 Mhz. Cu metoda asta, n-am observat până acum nici o reducere a autonomiei pe care o oferă bateria.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use