Clicky

Jump to content

ionel

Gold Member
 • Posts

  1,391
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About ionel

 • Birthday 04/23/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Focșani
 • Model Telefon
  Nokia N900/Nokia N9

Contact Methods

 • Yahoo
  hurjui_ionel

Recent Profile Visitors

1,329 profile views

ionel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

945

Reputation

 1. Nu avem nimic :D. Sunt de părere că e bine să te informezi înainte să cumperi. În cazul celor de la RDS, nu știm la cine repară telefoanele în caz de probleme. Și da, au prețuri mici la abonamentele de telefonie mobilă, dar au prețuri mari la telefoane.
 2. Cel mai probabil fiecare vânzător în parte are contract cu diverse service-uri, pentru reparații, în lipsa unei recomandări oficiale din partea celor de la Xiaomi.
 3. Ți-e scârbă de ei, normal, dar de ce te-ai dus? Te-ai dus ca tot românul, care vrea ieftin, cât mai ieftin dacă se poate. Și ți-ai luat Xiaomi, o firmă care e clar că nu are puncte de service în Europa, deoarece, până de curând făceau clone de iPhone. Nu te puteai informa înainte de a cumpăra? În cazul negației, aceasta întradevăr se dă de către service, un verdict prin care service-ul recunoaște că nu poate face reparația, vânzătorul urmând să înlocuiască produsul sau să-l storneze. Din câte știu, gaura vânzătorului, este acoperită de către producător/importator.
 4. Clar pro. Deși observ un trend ciudat. Deși puterea de calcul a telefoanelor crește, capacitățile de modificare a software-ului de fabrică încep să devină din ce în ce mai îngrădite. Sau asta e perspectiva mea de outsider față de lumea Android. Momentan în lumea Meego Harmattan, lucrurile sunt foarte lejere. Îmi este groază când îl voi schimba, că nu voi mai putea să fac ce am făcut pe N9. Iar pe N9 am făcut multe . Bineînțeles când vorbesc de îngrădit, mă refer bineînțeles la Samsung, cu al lor Knox Trip. Când îmi voi achiziționa ceva cu Android, tocmai lipsa constrângerilor de natură hardware ca să nu schimb softul, mă va face să aleg.
 5. Cam așa stă treaba cu el. Am intrat cu Hiren.
 6. De preferat la un magazin mai curățel așa? Că pcgarage văd că dau 24 de luni, la fel și emag Cel am văzut că dau 60 de luni.
 7. Mai e și problema bugetului, care nu e chiar așa de mare, și mai ales cea a spațiului, na e fată și are nevoie mai mult de spațiu decât de rapiditate. SSD o să-i pun la al meu că e cu un an mai tânăr, și se cam poticnește . Deio, nu mai bootează deloc , că verificam Acum, mă tot chiombesc pe la niște magazine dar realizez că sunt tufă în ceea ce privește aceste produse . Adică habar nu am ce producători au harduri bune și care le au pe alea proaste. Sau nu există așa ceva? =))
 8. Nu e cazul pentru că laptopul domniței este din 2012, și poate deceda oricând. Plus că nu e chestia de viteză, cât de durata de exploatare în timp și probabilitatea cât mai mică, să crape în timp. De crăpat toate crapă până la urmă, SSD sau HDD , important e când
 9. Salutare tuturor! Am și eu o problemă cu un HDD de laptop. Nu mai intră în boot, am încercat să-i instalez Linux și Windows, la fel face. L-am conectat la un PC prin SATA 3 și cablu, îl citește dar nu-i vede o partiție. La cealaltă a stat o jumătate de oră să i-o citească și am renunțat Cum proprietara nu are date importante pe acel HDD , mă gândesc că trebuie înlocuit. Acum, care producător este cel mai ok în privința calității? Menționez din start că vreau HDD dar pe 7200 Mulțumesc!
 10. Seamănă cu Iphone-ul . Mai e mult, până vor face ceva fain cum a fost Fabula Design.
 11. Concluzia pe care am tras-o este că nu te-ai informat deloc înainte să cumperi, și acum suporți consecințele!
 12. Ce tare, am devenit forum de depanat frigidere
 13. Și eu am fost mulțumit, pe moment. Dar apoi mi-a scos peri albi. Băga placa de rețea în sleep mode și se deconecta de la rețea; apoi când încercam să mă reconectez, nu mai mergea , asta chiar dacă mă uitam la un clip pe Youtube mai lung..și era destul de frustrant, așa că am renunțat la el.
 14. Nu era vorba de asta ! Laptopul meu are abia doi ani!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use