Clicky

Jump to content

mr_alexandru

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  Samsung Galaxy S7 edge

mr_alexandru's Achievements

 1. Motorul e 1.6 Ti-Vct? Si pe mine m-a lasat motorul astazi. Am trecut printr-o balta dintr-un sens giratoriu si a intrat apa in admisie. Motorul s-a oprit. Am desfacut bujiile sa iasa apa din cilindri dar fara succes. Motorul e blocat, probabil o biela e stramba.
 2. Salut DIGI_Helper, Am patru abonamente de telefonie mobila pe numele meu. Abonamentele sunt deschise in judetul Gorj iar eu ma aflu in judetul Timis. Vreau sa reziliez un abonament dintre cele patru dar ma lovesc de o problema. Cei de la punctul de lucru Digi din Iulius Mall Timisoara mi-au spus ca nu pot sa ma ajute cu rezilierea pentru ca nu au acces in sistem sa vada perioada contractuala. M-au indrumat sa apelez la relatii cu clientii si sa ii rog sa trimita un ticket la punctul de lucru din Mall in care sa precizeze perioada contractuala pentru abonamentul pe care vreau sa-l inchid. Cei de la relatii cu clientii mi-au spus ca asa ceva nu e posibil si ca singura varianta pentru a-mi rezilia abonamentul e sa merg in Gorj. Ai putea sa imi spui daca exista o posibilitate sa reziliez abonamentul din Timisoara? Multumesc.
 3. Eu am primit 6.0 pe G4 via LG Bridge. Primele 2-3 zile am avut mari probleme cu consumul de baterie. Ma tinea 9-10 ore cu 50-60 minute de ecran. Pana la urma am dezinstalat updateurile pentru Google play services si le-am instalat inapoi. Aseara am facut chestia asta si problema pare rezolvata.
 4. @DIGI_Helper: Am pe numele meu 4 abonamente de telefonie. Am observat o problema la contorizarea consumului de date. Telefonul imi arata ca am consumat in luna trecuta aproximativ 11 GB de date in timp ce contorul DIGI imi arata aproximativ 3.8 GB consumati. Problema nu e aici, pentru ca nu ma deranjaza sa am mai mult trafic, dar pe un alt numar situatia sta invers. Acel abonament e de 3 GB pe luna si utilizatorul a primit un SMS care a informat-o ca s-a atins limita de 3 GB, in timp ce contorul telefonului indica aproximativ 700 de MB consumati. Poti sa ma ajuti cu aceasta problema? Mersi.
 5. Da, foarte tentant pretul, insa nu imi permit. Suma pe care vreau s-o cheltuiesc este in jur de 1700 de ron. Multumesc tuturor.
 6. E vorba despre un Note 3 sau despre un Galaxy s5. Inca nu m-am hotarat.
 7. Aveti experiente noi cu cei de la vantigsm? Vreau sa-mi cumpar un telefon si nu sunt hotarat.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use