Clicky

Jump to content

Robertt

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Model Telefon
    Samsung Galxy S6

Robertt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Robertt

    Nelamurire

    O sa o schimb.Puteti sa imi recomandanti o marca mai buna? Precizez ca telefonul este un Samsung Galaxy S6.
  2. Robertt

    Nelamurire

    Salut!Azi am fost la un prieten la piscină și mi-am lăsat telefonul la încărcat .După câteva ore mă duc să verific telefonul și vad în colț o mică spartura. Noroc că aveam tempered glass. Să schimb folia sau să o păstrez?
  3. Îl am pe alb.Am vrut sa îmi cumpăr varianta pe negru dar ieșeau în evidență amprentele de pe spate prea tare.
  4. Nu se șterg culorile,din orice unghi te uiți se vede la fel de bine.
  5. Ecranul e superb.Èšin luminozitatea pe automat și nu am avut probleme până acum.
  6. Mi-am cumpărat azi Samsung galaxy s6 și sunt foarte mulțumit. Merge telefonul perfect iar de poze și videoclipuri sunt total incantat.Mulțumesc de sfaturi!
  7. De unde as putea sa cumpar un skin carbon pentru telefon?
  8. O sa imi cumpar varianta normala dar mai astept putin poate prind reduceri ceva..
  9. De la emag ar fi ok sa-l cumpar? As avea probleme cu garantia?
  10. Nu platesc nimic pentru cartela, o foloseam pe un stick de internet dar nu prea are viteza pe laptop-ul meu si am incercat-o pe telefon si merge relativ mai repede.Vreau samsung pentru ca mi se pare cea mai buna achizitie cu android, tin sa precizez ca pana acum am utilizat numai telefoane din gama apple, telefonul meu actual fiind un iphone 6. Nu ma prea intereseaza lg g4 sau telefoanele din gama note din pricina marimii, vreau un telefon care sa fie folosit cu o singura mana.
  11. Salut! De curand mi s-a pus pata pe samsung galaxy s6 si vreau sa il cumpar.Am vazut pe quick mobile si varianta dual sim, dar daca achizitionez aceasta varianta voi primi la fel de repede update-ul la soft ca cei care folosesc varianta simpla? Ma tenteaza gandul la dual sim deoarece am o cartela de digi cu 5Gb de internet care sta degeaba in sertar de cateva luni. Ce ma sfatuiti sa fac?
  12. A cumparat cineva din acest magazin online http://ro.mobileshop.eu/?Stiti cumva daca sunt seriosi? Vreau sa imi achizitionez un samsung galaxy s6 si la acest magazin are un pret foarte bun.
  13. Cand am zis rapid pe internet,m-am referit sa aiba 4G.
  14. Salut.Vreau sa imi achizitionez un nou telefon si bugetul meu este undeva intre 1500-2000 lei,sa fie bunicel in jocuri, o camera decenta si rapid pe internet.Ce imi recomanzi?
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use