Clicky

Jump to content

forevertoday

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

forevertoday's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Se poate inchide, va multumesc. Am achizitionat un S5, ceea ce a contat decisiv a fost pretul foarte bun cu care l-am achizitionat.
  2. Si dupa ce am vazut acest video https://www.youtube.com/watch?v=jGqrDdCEhUY as alege designe-ul HTC-ului iar camera si procesorul de pe S5. Posibil ca din cauza ca ani de zile am avut telefoane doar din clasa Samsung S, sa imi fie putin mai greu sa aleg altceva, insa incerc sa fac o alegere cat mai rationala...
  3. Nu planuiesc sa-i fac root, custom rom. Legat de LG G3, este putin prea mare pentru mine. Un mic plus pentru S5 la baterie?
  4. Salutare, Sunt in cautarea unui nou telefon si nu sunt tocmai decis. In principiu cel mai probabil o sa aleg intre M8 si S5, dar sunt deschis si la alte recomandari din partea voastra. As vrea ca telefonul sa aibe camera buna (folosita in special pe timp de zi), procesor minim quad core, si macar 2 gb ram. Probabil ca m-as fi decis spre HTC si nu as mai fi deschis acest topic in cazul in care nu citeam cateva pareri nu tocmai bune despre camera lui. Pe de alta parte, trebuie sa avem in vedere si materialul folosit la S5 (plastic), pe langa aliajul folosit de cei de la HTC, Una peste alta, voi ce ati recomanda?
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use