Clicky

Jump to content

BBB

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BBB

 1. Unele modele Sony au problema la display. Sony Xperia S isi schimba culoarea daca se incalzeste si nu mai revine. Cu un uscator de par incalzeste partea din spate si porma il poti lua jos usor. Sa te uiti la baterie ca poate partea din spate ai apasat mai tare, dar poate tia intrat apa in partea unde-i incarcatoru. Display cumpara de pe ebay.co.uk cu rama impreuna. Si cu transport platesti mai putin decat la noi. Astepti 10 zile pana vine coletu.
 2. Dupa update de pe wifi recomand sa faci: 1. Opresti telefonu 2. Pornesti itunes 3. Tii apasat butonul Home si bagi cablu pana iti cunoaste telefonul Dupa dai reset total si nu exista nici buguri anterioare de pe ios-ul vechi. Limba lasi engleza ca ala e cel mai bine lucrat.
 3. Gevey simuri nu se mai fabrica pentru iphone 4 - basebandul s-a schimbat la update si din cauza asta nu iti merge gevey-ul. Doar daca pui softul vechi asa poti sa-l folosesti cu gevey-ul vechi sau daca il decodezi la un service sa fie neverlocked.
 4. Este o problema din fabrica la acest model daca schimbi softul cu odin (nu la toate note 2). Mergi la un service autorizat si ceri sa-ti scrie softul android 4.3 direct pe procesor, dupa poti da update din kies. Te coasta aproximativ intre 100-150 lei si o sa mearga fara probleme.
 5. HP Envy sau DELL XPS - Gasesti aproximativ intre 3000 si 4000. HDD-ul scoti afara ce iti dau ei, si cumperi un SSD si inlocuiesti + un cooler sub laptop ai nevoie.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use