Clicky

Jump to content

ovibea

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Model Telefon
    samsunh galaxy s5

ovibea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Acum asa il folosesc dar era ok daca il setam o data si gata asa poti sa uiti a 2 zi sa dai volumul napoi si stai pe mute.
  2. Si inca ceva , de ce nu gasesc in meniu blocking mode sau do not disturb , nu stiu cum sa setez sa nu mai sune noapte tot felul de notificari. Am android lollipop.
  3. Bună seara , de ceva zile caut un editor video bun pe galaxy s5 si nu prea am găsit. Stiti voi o aplicație buna care sa aibă efecte si sa poti edita bine pe el , ceva asemănător cu imovie. Mulțumesc.
  4. Nu am in setari asa ceva ,am cautat si eu sa setez timpul de sincronizare.
  5. Am intrat in conturi si pe urma pe contul onedrive si am dat sincronizare si au apărut pozele de azi , dar nu ar fi trebuit sa se sincronizeze automat ?
  6. Am incercat varianta cu onedrive , si e ok , dar oare de ce pozele facute azi nu se vad in onedrive ? Sau sincronizat toate ieri dar pozele de azi nu se vad .
  7. Exact cum a specificat candrei. Am va incerc variant lui candrei sa vedem. Multumesc.
  8. Am scris icloud crezand ca se poate prin icloud cumva , ca si la apple , prin dropbox la video pierd calitatea la video. P.s. sunt baiat 😊
  9. Salutare , cum trebuie sa procedez in cazul in care fac o poza sau un video cu telefonul S5 si vreua sa se transfere automat pe tableta galaxy tab 10 n8010. Mentionez ca sunt inca novice in ale android-ului. P.s si care ar fi un editor video bun.
  10. Dar din cauza lollipop-ului ?
  11. Buna seara si La multi ani ! Cei care aveti lollipop pe s5 ati observat ca, la camera foto cand focuseaza nu apare cercul verde dupa focusare , cel putin la mine dupa ce focuseaza si se vede clar ca e focusat nu mai apare cercul verde care confirma focusarea obiectului , oare numai la mine sau au scos la lollipop focusarea cu verde?
  12. A reusit , am dezactivat eu ceva , acum e ok .
  13. Un ajutor daca se poate , mi-a disparut aplicatia de vreme si apare ceasul in stg sus , am sters ceasul si am intrat in wiget-uri si am tras aplicatia de vreme dinou si cand las de ea imi apare dor ceasul fara temperatura etc, oare de ce.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use