Clicky

Jump to content

anjinsan

Members
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by anjinsan

 1. Mai sigur pichetezi magazinul de unde ai cumparat produsul...e mai simplu....un proces dureaza ani si rezultatul este incert..mai ales la noi.Sa fim realisti..
 2. Ideea este ca in primul rand trebuie tras la raspundere retaile-ul care practica un adaos comercial zdravan si care are obligatii directe catre client.....asa spune legea...dar...practica dovedeste ca legea se aplica selectiv.Spune ce retailer a comecializat acest ``brand`` ca sa-l evitam si noi pe viitor.Pe mine de exemplu m-a fraiert si m-a ignorat apoi Flanco.
 3. Nici in Buzau ANPC nu se atinge de aceasta societate.Intotdeauna clientul este vinovat sau``nepriceput``.Nu conteaza cate defectiuni are un produs(eu am avut parte de 4 defectiuni repetitive),aceste societati sunt mana in mana.Un sfat din inima: nu mai achizitionati aceasta marca,sau,daca va riscati cumparati sh deoarece au acelasi regim: ZERO GARANTIE! ....si mai au un avantaj in acest regim...sunt mult mai ieftine decat la firma de retail care are adosuri comerciale halucinante.Voi alegeti stimati clienti si colegi de suferinta.
 4. Nu moare nimeni de foame,carne de tun este din abundenta.cade Allwiew nu e bai,se vinde E-Boda,Utok,Evolio nemaivorbind de cele nebraduite date bonus la abonament de catre telefonia mobila .Selectia o face clientul in mod direct in momentul cand achizitioneaza un produs de la magazinul(taraba) de retail....
 5. In Buzau ANPC este reprezentat de incompetenti care taie in carne vie in alimentarele de cartier iar cu marii retaileri ca FLANCO ,ALTEX,etc.au pact de ``neagresiune`` in detrimentul cumparatorului.Poate in alta parte situatia este alta....
 6. Sunt mai exact importatori de kit-uri PRC ,botezate sub nume de ``brand``,mediatizate intens de mercenari priceputi si care la nevoie se pot reboteza....
 7. Nu faci nimic cu ANPC,importatorul nu poate si nu se doreste la nivel inalt ,sa fie tras la raspundere.Daca intr-adevar vreti sa protestati intr-un fel,nu mai cumparati aceasta marca dubioasa.....Este o sugestie..
 8. Service-ul nu va lua nici o amenda,Anpc este o institutie care sperie doar chioscurile de cartier iar ca fapt divers RCS RDS a inceput sa retraga de la comercializare orice implica brandul Allview deoarece este un volum foarte mare de plangeri si trimiteri in service.Sa fie oare vreun semn???!!
 9. Merci pentru corectie...ideea de baza era ca experienta neplacuta de care am avut parte sa fie de invatatura si altora....
 10. Din nefericire nu am rezolvat nimic,telefonul l-am spart,din pacate singura solutie cu acest tip de telefon,Mi-am asumat pierderea si mi-am achizitionat un telefon sh de pe piata libera,la un pret mai mult decat decent si sunt foarte multumit.Ami pare rau pentru ce ai patit Catalin Cosmin, insa din pacate singurul lucru pe care al pot face e sa spun si altora ce am patit.Daca citesti posturile mele ati dai seama.oricum multe bafta in rezolvarea problemei,poate ai mai mult succes,eu nu am avut(in buzau ANPC este reprezentat de niste incompetenti care sunt mana in mana cu sefii de magazin de la marii retaileri).
 11. Cate din persoanele care au avut trista inspiratie sa achizitioneze acest``brand`` au tras la rasundere retailer-ul ,care are un beneficiu substantial si care este primul conform legilor in vigoare (aplicabile doar pe hartie),care,au obligatie directa asupra clientului care le baga banutii in buzunar?Conform legii unitatea de retail are obligatia si parghiile necesare sa rezolve probleme legate de service fara implicarea clientului.Nu mai insistati cu ANPC.Aceasta ca si ANAF actioneaza numai in cazul firmelor mici care nu au un sobor de juristi bine pregatiti sa ai infrunte,si nu fac efectiv nimic pentru client ,doar in defavoarea acestuia.Cititi va rog stimati pagubiti ai acestui ``brand`` posturile efectuate de mine pe acest forum si veti vedea cum se rezolva o situatie reala,probata cu documentatie,in Romania,de catre o firma ``serioasa``ca FLANCO implicit partenerul de bisnita ,caci de comert conform legii nu poate fi vorba, ALLVIEW.Multumesc inca o data forumului care ne da posibilitatea sa ne facem cunoscute problemele.
 12. Tocmai ,ca nu sunt romanesti.Sunt kituri aduse din PRC ,concepute pentru Europa de Est care se comporta ca atare.
 13. Si eu am avut raspuns ,doar ca a fost nefavorabil in conditiile in care am avut argumente si documente care probau bataia de joc la care am fost supus.Desi terminalul a venit inapoi cu acelasi defect( acelasi defect de 4 ori!!!!!)ANPC a declarat ca retailer-ul mi-a predat terminalul in stare de functionare desi a prezentat acelasi defect la livrare.Despre ce vorbim!!??
 14. ANPC nu ia masuri decat impotriva operatorilor mici(gen alimentare de cartier).Marii retaileri au juristi prea bine pregatiti ca institutia care ar trebui sa apere drepturile consumatorilor sa ia masuri....Am avut la randul meu probleme cu acest``brand``,am facut reclamatie la ANPC...intr-un final nu am rezolvat nimik,consumatorul se lupta cu morile de vant.Un lucru este cert:nu mai cumparati produse Allview,garantia nu este decat pe hartie,si nu mai achizitionati produse noi deoarece au acelasi regim ca produsele sh,garantie zero.Fac aceste afirmatii din experienta trista a celui care a avut o interactiune nefasta cu acest brand.
 15. Propun sa trimitem un mail cu aceste probleme si lui George Buhnici,poate ai trece elanul ``patriotic`` vis a vis de aceasta marca ``prestigioasa``.....
 16. Problema este ca un client este obligat conjunctural sa se adreseze service-ului in conditiile in care unitatea vanzatoare, cu care are contract importatorul,este obligata prin lege sa asigure catre client conformitatea produsului,nu sa alerge beneficiarul final de la o unitate la alta si sa ramina saptamani de zile fara produsul platit(produs la care unitatea vanzatoare are un adaos comercial substantial).Nu mai vorbim de service-uri de nisa care sunt depasite de situatie......
 17. Adevarat,nu am rezolvat nimik,dar pentru`` pacientii foarte bolnavi ``sub titulatura acestei marci ,doar ``eutanasia`` mai este o solutie....
 18. Nu se respecta garantia la acest brand.Dupa probleme similare,dupa alergatura,umilinta,nervi sesizari,am luat cea mai buna decizie:l-am spart cu ciocanul si ami pare rau ca nu am filmat si postat pe you tube .Nimeni.repet nimeni nu se leaga de cel care raspunde in mod DIRECT catre client de conformitatea produsului si mai exact unitatea vanzatoare.Cumpara ceva la sh ca tot aia este,garantie ZERO.
 19. Degeaba ,suntem putini...... .Cat despre TV ...utopie!Proprietarii trusturilor tv au actiuni sau probabil detin lanturi de magazine.E trist dar cred ca ne meritam soarta si degeaba facem share cu aceste probleme deoarece foarte putini tin cont.Respect forumului si celor care fac posibil ca problemele nostre sa fie cunoscute!
 20. Revin cu comentarii vis-a-vis de ``rezolvarea garantiei`` in Romania.Anul trecut am trimis in service un Allview A5 Smiley de 4 ori,si tot de atitea ori a revenit cu acelasi defect.Scarbit de lipsa de respect si de interes a retailer-ului,Flanco mai exact,am facut reclamatie la institutia denumita pompos ANPC.Mai exact In luna Decembrie 2014,la inceputul lunii.Binenteles ca raspunsul asteptat a venit la jumatatea lunii Ianuarie 2015.Socul a venit cand am deschis plicul.Desi reclamatia a fost intemeiata si dovedita cu documente,citez raspunsul ``institutiei``:in cazul lipsei conformitatii,consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului,in primul rand repararea produsului,sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului,in fiecare caz fara plata.PRODUSUL A FOSTREPARAT SI RECEPTIONAT DE DVS IN STARE DE FUNCTIONARE-desi de 2 ori am refuzat ridicarea produsului doarece prezenta acelasi defect.Concluzie:ANPC amendeaza doar operatori mici gen alimentare de cartier iar cu marii operatori au probabil ``protocol antideranj`` iar cat despre aceasta marca ,Allview,m-am lecuit pe viata,nu mai achizitionez asa ceva,nici gratis si nu in ultimul rand nu merita cumparate produse noi,au acelasi regim ca si produsele sh-ZERO GARANTIE.Sper ca are cineva rabdare sa citeasca acest post,scuze ca m-am lungit atit si nadajduiesc ca pataniile mele vor pune pe ganduri o parte a consumatorului de bunuri si servicii din acest satuc numit Romania.
 21. Sa nu uitam ca obligatiile se impart cu unitatea de retail cu care sunt parteneri de afaceri si care au obligatii DIRECTE de conformitate fata de client.
 22. Corect rationamentul dar piata de consum este imensa si gusturile nu se discuta.Se merge pe low cost si surogat de calitate in toate domeniile si daca tipa vreunul pe forum ,ce daca??Sunt sute afara care stau la coada sa cumpere aceste produse cotate ``conforme``.Bombardamentul mediatic,lipsa partiala de discernamint si de ce nu instinctul de conservare deficitar fata de propriul buzunar face un segment de piata maricel,victima sigura.
 23. Multumim frumos pentru suport,poate intr-un finalne aude cineva.
 24. Bine ati venit in club.Cate persoane trebuie sa mai aiba probleme cu acest ``brand`` ca sa fie crezuti?Mai cumparati Allview si va asteptam aici! Conform legii unitatea de retail raspunde de conformitatea produsului fata de client,asta in teorie caci in practica .....in Romania nu exista aceasta aplicare a legii iar cei care ar trebui sa ne reprezinte,in speta ANPC,este de fapt cainele de paza al retailer-ului( Ex,Flanco,Altex).
 25. Conform legii retailer-ul trebuie sa se ocupe de problema ta,dar in realitate nu se intampla .daca 10 insi reclama un produs defect sau neconform ,100 stau la coada sa cumpere si de aceea nu intereseaza pe importator ce face ``partenerul`` cu de amanuntul atita timp cat vinde.Este un fenomen raspandit in Romania si va exista atita timp cat vor fi cumparatori.Nu mai cumpar Allview in viata mea,nu mai ingras cu bani retaileri neseriosi ca Flanco sau Altex,si cumpar numai sh in stare decenta ca doar tot aia face dar la un pret decent.Cine are urechi de auzit sa aiba,cine are ochi sa vada,cine vrea sa traga invataminte ,sa ia masuri.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use