Clicky

Jump to content

Cristinel Ficlenescu

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cristinel Ficlenescu

 1. Multumesc pentru urecheala. Daca mai scriai si ca nu am primit nici un raspuns era ok. Acum va la a "zecea intrebare" am primit totusi un raspuns si am fost multumit, a venit mustrarea specifica. Va multumesc pentru efort, im ver scuze pentru deranj si de astazi inainte nu voi mai posta nimic.
 2. Da. L-am cumparat in vara asta si nu am intalnit nici cel mai mic lag. De bug nici nu se discuta. Functiineaza exceptional. Intr-adevar e mai purin customizabil ca display decat lg-ul meu dar fluenta si viteza de raspuns pentru mine compenseaza. Are OS WP 8. Au promis WP 8.1 dar nu l-au fat inca. Singura pronlema e cea cu browserul explorer. Nu deschide orice videoclip in html 5. Am incercat cu chrom dar acesta functioneaza mai slab decat cel nativ, in rest nimic de reprosat la toate capitolele. Per ansamblu recomand oricui device-ul.
 3. In aceasta vara am cumparat un lumia 1520 pentru cineva din familie. L-am configurat si am constatat ca se misca exceptional, dar ce sa vezi surpriza. Nu deschide videoclipuri mobilissimo, iar pe vplay.ro deschide fara sonor. In plus nu deschide in html 5 tot ce deschide lg-ul meu tot in html 5. Care ar fi explicatia? Stie cineva?
 4. Parerea mea este ca emag a facut un exceptional joc de marketing care probabil a mai fost practicat si in alte locuri mai exotice. Sa nu-si faca cineva iluzia ca vezi d-le ce greseala au facut astia. Nu. Totul a fost programat din timp, la momentul oportun la produse resigilate. Pierderea este microscopica pentru emag in raport cu castigurile care vor urma. Super mutare. Bravo emag.
 5. Indiferent cum este iphonul si ce are pe el nu isi justifica banii tinand cont ca dupa cateva luni poate fi depasit. WP are multe iefteneli dar un lumia 930 nu prea il vezi la multi romanasi
 6. Nokia nu va diparea niciodata din piata de mobile. Este adevarat ca e doar divizia finlandeza, dar asta inseamna ca probabil device-urile vor fi ceva mai scumpe si de o calitate mai buna.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use