Clicky

Jump to content

CVD

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CVD

  1. Salut! Roaming-ul (sau "backup"-ul mai bine zis) de la Vodafone in ceea ce priveste semnalul pentru apeluri si date intra automat sau trebuie facute anumite setari? (am un Allview A5 Quad, daca are vreo importanta) In oras semnalul este bun, atat la voce cat si la date, dar in afara orasului sau in orase mai mici, cel de voce este asa si asa, iar cel de date aproape inexistent. De asemenea, cand revin intr-o zona cu semnal bun, nu pot sa repornesc conexiunea de date decat activand airplane mode si dezactivandu-l la loc, asa ca sa-i "dau un impuls". Si inca ceva, scuze daca sunt off-topic: Pentru a se activa conexiunea de date de la RDS/ Digi, e necesara introducerea de user si parola? Eu la Settings-> Mobile Networks-> Access Point Names-> Digi-> Digi Internet am introdus la Username si Password cele pe care le am de multa vreme pentru internetul fix. E normal sa fie setat asa sau ar trebui sa mearga fara? Mersi.
  2. Inca o intrebare, am considerat ca n-are rost sa creez un topic dedicat: Cand sunt intr-o aplicatie si apas pe butonul de "Home" din mijloc al telefonului, cel de revenire la meniul/ ecranul principal, uneori dureaza ceva mai mult: tranzitia nu e instantanee, ci arata ca o "intoarcere de pagina" si ecranul e gol pentru 2-3 secunde; abia dupa aceea e "populat" cu iconitele. Nu am observat acest bug decat la Chrome pana acum. Ar putea fi ceva legat strict de Chrome sau e bug de-al telefonului? Ca vreo setare pentru asa ceva nu am gasit. Mersi.
  3. Salut, Am un Allview A5 Quad de 3 saptamani si sunt destul de multumit de el. Ca aspecte negative, bateria nu tine foarte mult (nu tine mai mult de o zi daca navighez ~2-3 h pe net in ziua respectiva) si a inceput sa mearga putin mai incet dupa ce i-am instalat cateva aplicatii. Oricum, ca si raport calitate-pret, e bine, zic eu. Intrebarile mele sunt: 1. Daca specificatiile spun ca are 4G memorie interna/ flash, atunci de ce cand il conectez la PC prin USB vad doar 380M? 2. Mi-ati recomanda sa ii atasez un microSD de 32G, adica maximul suportat de acest telefon? Sau tinde sa-l incetineasca si e mai bine sa iau unul mai mic, de exemplu de 16G? As lua in calcul si instalarea aplicatiilor pe microSD; eliberand memoria interna se imbunatateste performanta telefonului? Din cate am inteles, in acest caz nu ar mai functiona widget-urile: sunt include aici si notificarile de email? Intreb chestiile astea, avand in vedere ca e totusi un telefon cu doar 512M de RAM si ar trebui sa-i folosesc resursele eficient Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use