Clicky

Jump to content

sarbul

Gold Member
  • Posts

    248
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sarbul

  1. Chiar daca santem pe topicul cu Vodafone , e o veste de tot kk ! Cum adica se aplica din 30.06.2017 , atata vreme cat am primit sms-ul cu pricina ? Ciudat , f ciudat .
  2. 20 GB - pt 20 ani Vodaf in Ro , valabil pana la sf Jan 2018 . Bonusul de loialitate ( cel mic , de 1-2 GB ) - valabil pe per contract .
  3. Apelurile primite cand esti in roaming in SEE sant gratuite . In functie de cartela sau abonament ai niste ( multe ... ) avantaje incepand cu 15 Iunie , la voce si net . Cat de carcotasi pot fi unii , astfel incat sa nu aprecieze noul sistem ? Ma intreb cu ce oferta pot fi satisfacuti unii romani ? Zicea cineva , undeva : mergeti in Europa , cheltuitii sute sau chiar mii de euro pe transport , cazare , masa + bautura si va kk pe voi pt , eventual , cativa euro pt comunicare ( voice / net ) cu cei dragi . Digi , ca si exemplu :
  4. Deci : la voce e no limit , dar mai cu frana , asa , sa nu te ia radarul . La net : conform calcul matematic . Zic bine ?
  5. Care sant reglementarile ( ma refer strict la Vodaf ) ref utilizarea resurselor de voice in roaming , dn abonamentul din RO ?
  6. sarbul

    4G Digi

    Ref la 4G : in continuare , pe traseul Dr.Tr. Severin - Craiova - Pitesti - Bucuresti , nu am avut deloc semnal LTE , numai 3G .
  7. Initial m-am gandit si eu la posibilitatea asta dar nu , nu am consumat traficul avand in vedere ca folosesc relativ rar acest modem USB . Ma gandesc ca se pot face verificari punctuale ( chiar pt SIM-ul meu ) si DigiHelper ma poate ajuta .
  8. Digi Helper , ajuta-ma : am un SIM de date , pt 3 G impreuna cu modem USB 3G , primit la oferta de acum cativa ani . De cateva zile , net-ul merge f greu , am viteze de 0,... MB . Ce ar trebui sa fac ? Nu am depus nici o sesizare in DigiCare , nu stiu cum ar trebui procedat .
  9. Digi Helper : multumesc / multumim pt sprijinul acordat de-a lungul intregului an 2016 . La multi ani !
  10. sarbul

    4G Digi

    Cam de kko senzatia asta de captivitate .
  11. sarbul

    4G Digi

    Ce tare e Digi ! Pt al 2-lea abonament de Optim Nelimitat am incercat sa activez roaming-ul de voce . Nu am reusit din Digi care drept pt care am apelat Relatii cu Clientii . Raspunsul a fost : momentan nu puteti activa roamning-ul si pt al 2-lea numar , cei de la Digi trebuie sa faca o analiza asupra bonitatii Dvs . In urma analizei , sant 2 variante ( mari si late ) : Da - va calificati si pt al 2 -lea nr ; Nu - nu va calificati . In concluzie : am un al 2 -lea abonament Optim Nelimitat si nu sant 100 % sigur ca-l voi putea folosi serviciul voce in roaming ( sansele sant 50-50 ) .
  12. sarbul

    4G Digi

    Intr-adevar , nu se poate compara calitatea 4G de la Vodaf cu LTE de la Digi . Numai ca , pt moment ( 1 an cat tine contractul ) e absolut suficienta cantitatea si calitatea 3G si LTE de la Digi pt 2,9 eur / luna platiti in plus . In plus : SIM ul il pot folosi ( la nevoie ) si pt voce , cu avantajele abonamentului Optim Nelimitat .
  13. sarbul

    4G Digi

    Am rezolvat ! Avand in vedere ca am deja un Digi Optim Nelimitat ( 4,84 eur ) , puteam sa mai iau un abon de 1,94 eur - cel mai ieftin ( 4,84 + 1,94 = 6,78 eur ) sau inca un abon de Optim Nelim ( 3,87 x 2 = 7,74 eur ) . Pt o difer de 1 eur / luna ( 12 eur / 1 an , perioada contractuala ) , am ales inca un abonament de Optim Nelimitat . In acest fel am acces la netul de la Digi ( 3 - 4 G ) iar cand am nevoie si de voce , scot cartela din tableta si o pun intr-un telefon oarecare .
  14. sarbul

    4G Digi

    Digi Helper , ce recomandare ai , pt conectare la 4G , tableta : 1. SIM de voce si date , abonament Optim 2 ( 1,94 eur , cu TVA ) 2. SIM de date , abonament Activ ( 10 ron - pt ca mai am si alte servicii de la RCS RDS )
  15. sarbul

    4G Digi

    Digi Helper : merge sa te conectezi cu tableta la 4G , utilizând sim pt voce si date ? Ma gândesc ca la un abonament voce de 1,94 eur ( 8,6 - 9 ron ) primesti mult mai mult net decat daca iei abonament de date simplu ( Activ ) .
  16. sarbul

    4G Digi

    Nu ma deranjeaza absolut deloc ; singura problema e ca acest sim de voce si date sa nu functioneze corect , altfel de ce ar mai exista si sim-ul de date dedicat . Pana la urma , vreau sa introduc in tableta orice modele de sim , pt 4G Digi.
  17. sarbul

    4G Digi

    Pai , la mine , tot 1 buc contract nou incheiat era ; fie SIM date 4 G , fie SIM pt voce + date 4G . Dar cica nu exista SIM de date simplu , care sa mearga 4G fara sa fie introdus in stick sau hot-spot . Iar mie imi trebuie doar SIM , sa-l bag in tableta . Ciudat ... f ciudat : la telefon primesti niste informatii , in Pct Digi primesti alte informatii ( diferite , normal ) . Poate ne lumineaza Digi helper maine dimineata .
  18. sarbul

    4G Digi

    Pai , aici e toata problema : domnisoara din Punct Digi mi-a zis ca SIM-ul 4G merge numai impreuna ( pereche ) cu USB stick sau cu hot-spot w-fi si ca degeaba imi da doar SIM-ul , ca nu va merge si 4G . De aceea imi spunea ca solutia ( unica sol ) ar fi abonament de voce + date 4G .
  19. sarbul

    4G Digi

    In concluzie : doar SIM de date , un simplu SIM ( fara usb stick , fara wi-fi hot-spot ) - nu exista ? Sa fac abonament de date mobile si sa primesc doar SIM -ul nu exista ? Trebuie sa fac abonament de voce + net 4G si acel SIM sa-l bag in tableta ? PS : acum 1 min am incheiat o convorbire telef cu relatii clienti in care mi s-a confirmat ca exista si se poate primi ( cu abonament ) un simplu SIM date 4 G si ca nu trebuie abonament voce + date 4G . Sant bulversat complect si definitiv... .
  20. sarbul

    4G Digi

    Scuze , poate nu m-am exprimat eu corect : in tableta nu am , in acest mom , nici o cartela . Tableta are slot de sim card , 4G . . Vreau sa merg la Digi si sa le cer un sim ( normal , cu abonament ) pt tableta care sa fie 4 G . Va intreb pt ca la telefon , la relatii cu clientii , am sunat si am primit o informatie : da , puteti primi un sim de date , 4G . Intr-un punct Digi , alta informatie : nu exista sim de date 4G . Trebuie sa faceti abonament de voce ( cel mai ieftin ) care sa va ofere si accesul la date 4G . De aceea va intreb ce sa fac , ce sa cer ?
  21. sarbul

    4G Digi

    Ce recomandare aveti pt : tableta Ipad Air 2 cu 4 G , ce abonament sa fac , ce sa cer de la Digi pt acces la net pe cartela si cu 4G ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use