Clicky

Jump to content

goodoane

Members
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by goodoane

 1. Verifica ce regiune ai setată la google play. Poate nu e Romania... Eu am Germania pentru acces la filme.
 2. goodoane

  Off Topic V3

  Da cei de la logistica ce fac dorm...? Nu ar trebui să îți dea traseul exact? Sau ești transportator independent?
 3. La ce dorințe ai... nu există altă opțiune. Eu vând așa ceva la serviciu[tv box-uri] și sunt și pasionat. Am făcut o recomandare sinceră bazata pe experiența mea și a ce am citit. Dacă un dispozitiv de acum 3 ani este în continuare number one ce sa mai zic. Xiaomi e bun dar doar pentru streaming nu și pt gaming. In rest orice tv box cu minim 2Gb RAM e ok.
 4. Primul tab din stânga sus și apoi scrol la secțiunea articole noi face refres dar apoi ascunde rubrica in loc sa indexeze articole noi. Sent from my TA-1021 using Tapatalk
 5. Întîmpin problema la secțiunea articole noi. Tapatalk pro Sent from my TA-1021 using Tapatalk
 6. Se activează automat Windows 10 daca a fost mașina înregistrată odată. Nu e nevoie sa bagi nici un serial.
 7. Și cel de la service nu ți-a spus că are placa probleme hardware. Are nevoie de un rebolling de chipset. Nu cumva a avut o căzătură înainte de a incepe să facă probleme...
 8. Citește despre powerline poate te satisface soluția.
 9. E vorba de credit ING și abonament pe 2 ani. Trimis de pe al meu M2 Note folosind Tapatalk
 10. Ai avut Root parțial fara a fi prezent in system ci doar in data. La restartul telefonului sa pierdut rootul.
 11. @Feri Cum anume procedezi... Încearcă să faci instalarea cu hardul neformatat cu altele softuri (lasă instalerul sa formateze partiția de sistem și cea de recovery)
 12. Pentru a nu munci degeaba verifica hdd pe alt PC daca ai posibilitatea. Pentru depanarea încearcă să bootezi de pe un mediu de instalare Windows 10 și de acolo în recovery, asa îți vor fi văzute perifericele și poți încerca repararea sau restaurarea sistemului la o salvare mai veche.
 13. După cum am zis mai sus intra in bios și perifericele daca nu au probleme vor fi recunoscute, daca nu sunt atunci sunt 2 variante. Portul usb ars sau perifericele duse.
 14. Mai întâi intra in bios și incarca setările implicite. Apoi încearcă să bootezi normal. Din descrierea ta nu ne putem da seama. Ce ai instalat, modificat, schimbat la PC... Ar putea fi o problema la HDD fișiere de sistem corupte, sau bad-uri. Spune-ne și cum sunt conectate mausul și tastatura, adică ce mufa au usb sau PC rotunde... Daca sunt usb recomand schimbarea porturilor.
 15. Participanții la discuții. Datorită poziției statice a mușchilor lombari aceștia își pierd elasticitatea și de aceia sunt necesare exerciții specifice pentru restabilirea elasticității și mobilității lor. Mersul pe jos și utilizarea scărilor ajută dar nu există remediu universal. Pentru a echilibra situația ganditi-va la legea talionului. Ideal ar fi să puteți compensa orele de inactivitate fizică cu mișcare fizică. În principiu daca reușești asta echilibrul natural va corecta nu numai durerile de spate dar și starea de sănătate.
 16. Aveți nevoie de exerciții fizice pentru mușchii lombari.
 17. Caută în setări la aplicații, ar trebui sa găsești setarea corespunzătoare entru aplicații implicite.
 18. Da stiu, banii in plus i-ai dat pe features nu pe hardware dar la nivel de licente audio si video tot la negru. O scula foarte buna dar ca majoritatea sufera la capitolul os(sistem de operare). Cu rabdare o sa scoti maximul din ea, doar de asta ai cumparat asa ceva.
 19. Se poat rezolva aplicatiile in schimb. Xposed merge pe orice box cu android mai putin android tv si da nu este disponibil pe nougat. Dar nougat pe tv box e inexistent la ora actuala. Cum spuneam mai demult e greu cu ieftin si bun mai ales atunci cind e vorba de DRM si HDCP.
 20. Foloseste hdmi virtual switch si un modul xposed fake wifi connection. Este necesar root si xposed framework. Vezi aici:http://www.FreakTab.com/showthread.php?t=4820
 21. Ce eroare pimesti la HBO Go?...
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use