Clicky

Jump to content

Pescaru Ion

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. multumesc pentru raspuns . am constatat intr-un final ca intradevar numai cu cartela introdusa in slotul SIM1 ma pot conecta la net (aceasta are vizibile si functionale atat frecventele GSM cat si cele UMTS , insa cartela din slotul SIM 2 are vizibile si functionale doar frecventele GSM )
  2. Multumesc pentru raspuns . Postarea am copiat-o dintr-un mesaj privat pe care l-am trimis catre un alt membru si din cauza aceasta a aparut sa primesc raspuns prinmesaj . Imi cer scuze pentru acest lucru . Da cartela de Digi este in roaming national . Dar R-ul imi apare la ambele cartele (cosmote si digi) indiferent ca am bifata optiunea de roaming sau nu. De asemenea am observat ca atunci cand fac o apelare vocala im apare un mesaj de genul ca nu am setat cartela locala . Imi cer scuze daca nu m-am facut inteles , dar nu am cunostinte prea multe in domeniu .
  3. salut ! am instalat ROM-ul asta http://xoloq800roms.blogspot.ro/2013/12/rom-note-iii-v200-for-fly-iq446gionee.html pe tel. meu allview p5 quad si intampin urmatoarea problema dupa instalare imi apare la ambele cartele (cosmote si digi) semnul R si nu ma pot conecta de pe niciuna din ele la net chiar si dupa ce am setat APN -ul la ambele caretele. Am inteles ca este o problema a modemului insa nu am gasit nicio sulutie de remediere . Daca ma poti ajuta cu o idee te rog foarte mult sa imi trimiti un mesaj .
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use