Clicky

Jump to content

MarianR

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  iPhone 5S

MarianR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Problema rezolvata: am prmit , de la Orange Service un iPhone 5S nou, cu foliile originale pe el !
 2. Aici iti dau dreptate! Pana acum 6 luni am fost detinator de ..androide. Singurul avantaj pe care l-am identificat la Iphone este ca nu se blocheza, iar resetul unui iphone pune la loc TOATE setarile. La android mai era de munca.. pana-l reinitializam dupa reset. In rest, toate au probleme fel de fel.
 3. Chiar acum am verificat seria telefonului meu pe pagina Apple dedicata identificarii telefoanelor cu probleme la acumulatori si mi s-a raspuns ca nu este inregistrat in baza lor de date cu seriile de telefoane problema. Am impresia ca problema continua...
 4. Da si eu am un iPad Mini Retina cu 7.1.2 si merge ok! In acest caz concluzia ar fi acumulatorul dar daca inchid definitiv telefonul acesta nu se mai descarca. Daca bateria ar fi avut scurt apareau probleme si la incarcare, dar aici timpul de incarcare nu s-a modificat!
 5. Da Sp1tfire, revin cu raspuns dupa ce soseste telefonul de la Orange Service. Multumesc mult pentru concluzii! Si mie imi este teama sa-mi umble in el cu SURUBELNITA! Da, tot asa au spus si cei de la Orange Service dar dupa resoftare e la fel. L-am retrimis in service si acum are status Service Orange: Reparatie in asteptare Motiv: Piesa de schimb indisponibila. Asadar cred ca-mi umbla in el sa schimbe bateria cu toate ca eu le-am facut mentiunea: inlocuire cu telefon nou!
 6. Asa este n_iulian, am dat pe el de nou 28 milioane acum 6 luni si sunt obligat sa astept nu stiu ce piesa... pentru el (conform status Service Orange: Reparatie in asteptare Motiv: Piesa de schimb indisponibila)
 7. Si mie imi este teama de acest lucru dar tot ei se contrazic pentru ca pe garantie au scris ca bateria s-a comportat ok in urma testarii!! Poate fi bateria de vina brusc, dintr-o data...?
 8. Revin cu raspunsul promis: si dupa resoftare se comporta identic! L-am retrimis in service Orange cu mentiunea "a fi inlocuit". Curios ca azi 23.08.2014 pe pagina Orange Service (acces cu IMEI-ul telefonului) apare cu status "Reparatie in asteptare Motiv: Piesa de schimb indisponibila". Ce piesa mai asteapta pentru ca tot ei au scris in certificatul de garantie ca bateria este in parametri, telefonul fiind resoftat??? Daca a mai trecut cineva prin aceasta situatie rog replay!
 9. Mi-a sosit telefonul din service si concluzia lor a fost ca bateria, in urma testarii, este ok telefonul fiind resoftat (tot var. 712 pe care am instalat-o si eu prin DFU mod -asa cred eu !?!). Revin in 2 zile si va spun cum se comporta. Am inteles (tot de la Orange) ca var. de soft 712 ar fi de vina la majoritatea telefoanelor.
 10. Revin cu concluzii: nici dupa modul DFU (cu configurare ca tel nou) nu am rezolvat problema. Voi merge la garantii!!!
 11. Am garantie. Va multumesc pentru raspuns. Revin cu concluzii.
 12. Buna ziua Am achizitionat, in ianuarie 2014, un iphone 5S. Din 5 august, brusc, acumulatorul mi se descarca noaptea cu 50%, cand sta in asteptare fara wifi sau bluetooth si cu functia push dezactivata. Curios este faptul ca, inainte de 5 august cat si dupa, nu am modificat nicio setare a telefonului. Am instalat doua aplicatii, una de dounload si alta de tonuri, pe care ulterior le-am dezinstalat dar fara rezultate... Am dat reset la setarile din fabrica si tot asa repede (cu ecranul inchis) se descarca! Daca cineva a intampinat aceasta problema rog informatii! Va multumesc anticipat!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use