Clicky

Jump to content

Slate Razvan

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  lg l7 p700

Slate Razvan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. Daca va mai avea cineva aceiasi problema, urmati acest tutorial.Eu asa am reusit.
 2. Am rezolvat problema, a trebuit sa deblochez boot-loaderul. Multumesc lui Andrei P. pentru ca macar a icnercat sa ma ajute. Si in special ii multumesc lui Innoxius care mi-a fost de mare ajutor si care isi merita din plin postul de administrator pe acest forum.Sper ca peste cativa ani sa mananci capsuni culese de mine.
 3. Recovery-ul standard de la telefonul, nu am instalat altul, am incercat sa instalez clockwork mod recovery folosind rom manager dar nu am reusit pentru ca primeam acea eroare. Daca nu ma puteti ajuta sa rezolv problema, macar sa imi puteti spune ce problema am... din ce cauza ar fi, pentru a putea cauta informatii si in alta parte.
 4. Cu ce ma poate ajuta asta pe mine pentru a imi rezolva problema ?
 5. Cand vreau sa intru in recovery mode primesc acesta eroare secure booting error cause: boot certification verify , fereastra care nu dispare decat daca scot bateria sau tin apasat buttonul power , dupa ce scot bateri si il pornesc sau dupa ce tin apasat lung butonul power telefon isi face singur factory reset Telefonul este rotat cu framaroot, am incercat sa ii dau unrot cu aceiasi aplicatie dar tot nu functioneaza. Vreau sa intru in recovery mode pentru a imi putea instala cyanogen mod. Telefonul merge perfect, singura problema este ca nu pot intra in recovery mode. Secure booting Error!Cause: boot certification verify.IT
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use