Clicky

Jump to content

Andrei Manescu

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Andrei Manescu

  1. LOGOVDR.png
     

    https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.andym.vdracing

     

    O scurta descriere:
    VDRacing iti ofera oportunitatea de a testa experienta unui pilot de curse la volanul unor super-masini fioroase ce iti pun la incercare indemanarea de a controla sute de cai putere pe cele mai indraznete trasee.
    VDRacing impresioneaza de asemenea prin grafica de inalta definitie ce va fi un deliciu pentru tabletele si phablet-urile High-End, dar la la alegerea utilizatorilor nivelul de claritate poate fi redus astfel incat sa poata fi jucabil si pe device-urile ce nu au parte de o putere de procesare ridicata.
    Testeaza cele aproape 40 masini extrem de bine detaliate ce fac parte din 6 categorii…
    Daca masina ta a devenit prea monotona, iti permitem sa schimbi body-kit-ul cu unul mai aratos si mai impresionant ce contine diferite bumpere de fata si de spate, praguri, eleroane, sau la unele masini chiar si capotele.
    Nu te vei plictisi pilotand bolizii in 10 trasee, fiecare locatie fiind randata intr-o impresionanta gradica HD la diferite momente ale zilei . O provocare poate interveni atunci cand conditiile meteo nu sunt cele mai favorabile, cum ar fi o cursa pe asfaltul inghetat sau umed dupa o ploaie torentiala. O cariera bazata pe trei nivele de dificultate iti duce indemanarile la limite te va provoca sa fii cel mai bun pilot.
    Daca ai terminat nivelele de dificultate nu inseamna ca s-a terminat jocul.
    Poti continua sa participi in campionatele mondiale, acolo unde se intalnesc cei mai avansati piloti ai jocului, sau concurand contra prietenilor tai.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use