Clicky

Jump to content

Iulian90

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Iulian90

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Piteşti, România
 • Model Telefon
  Samsung Galaxy S3
 1. Esti un lifesaver. Da, bateria a fost incercată liberă. O să refac mâine măsurătorile și o să incerc să găsesc un alt S3, să iau bateria de la el și să o testez pe al meu. Dacă asta ar fi problema, aș fi salvat. Mersi mult!
 2. Avea 3.81V la borne. Adaptorul este cel original: 240V/5V. Mersi de sfat, o să-l pun în aplicare și revin cu detalii.
 3. Aici e mai complicat. Eu locuiesc in Pitești, dar momentan sunt în Toulouse, în Franța, pana la mijlocul lunii iulie. O să trec, oricum, pe la service, când ajung în țară. Am fost inspirat să car după mine un telefon de rezervă. În consecință, mi-am mutat cartela pe un "smartphone" Sony Ericsson T280i. Așa că, timp de o lună, o să trăiesc vintage din punctul ăsta de vedere.
 4. So...revin la ce ma streseaza pe mine Imi pot recupera contactele si datele in situatia de fata, avand SDS?
 5. 1. Multumesc frumos! 2. Da, mai are garantie inca 14 luni. 3. Este Galaxy S3 16 Gb. Din ce am citit, am vazut ca in problemele expuse de cei doi este vorba despre telefoane descarcate care n-au mai pornit. Al meu avea baterie full. Crezi ca e vreo diferenta, sau despre SDS ar putea fi vorba? Si daca se pune problema sa inlocuiesc placa de baza, voi pierde contactele/datele?
 6. Done that! Am testat acumulatorul cu un voltmetru, e functional. Si nu, nu-l vede la PC.
 7. Salut, Am și eu o problemă cu S3-ul meu. S-a închis, și nu mai pot să-l deschid. S-a întâmplat peste noapte. Era încărcat 100%, am potrivit alarma pentru azi, iar apoi... de dimineață era mort. Fiind clar că este o problemă de soft, și că necesită o recuperare fizică, am și eu o întrebare: în situația de față, îmi mai pot recupera contactele și datele de pe telefon (mesaje, poze etc.)?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use