Clicky

Jump to content

koss_x_treeme

Members
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Model Telefon
  Allview X1 Soul Xtreme

koss_x_treeme's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

 1. Asa m-a intrebat pe mine unul pe la o manastire celebra din Romania acu' 2 saptamani.. daca am iubita si m-a pus dracu sa zic ca momentan nu.. ca nu mai scapam de aia ca ma fac calugar.. sef.. (vorbesc serios, nu glumesc)..
 2. Ce model e lavaliera din mobicasturile youtube?
 3. Eu si alti user am avut probleme cu wi-fi 'ul la x1 soul. Ei bine totusi cei de la allview au rezolvat intr'un termen rezonabil aceasta problema aparuta pe mai multe terminale x1 soul. Eu, personal sunt multumit de suportul celor de la allview, desi mai e loc de imbunatatiri.
 4. Eu am achitat avansul cand am ridicat telefonul din POP. Acum pe factura vad ca imi vin primele 2 rate pe o singura factura.
 5. Inainte toate lumea isi facea abonament la cosmote.. acum mai nou prieteni rude.. parinti.. bunici.. la digi.mobil
 6. E clar , trebe sa ma apuc si eu serios de munca
 7. Ce faci cu ala frate? Studio de inregistrari? Productii cinematografice?
 8. Pana la urma am rezolvat. Mi-a fost inlocuit telefonul cu unul nou . Pe ticketing de treaba baietii
 9. @DIGI_Helper Mi s-a acordat negatie de la service pentru un x1 soul telefon achizitionat la ab DON in rate pe 12 luni. Marea problema a mea este ca exista sanse destul de mari sa nimeresc un alt terminal cu aceeasi problema respectiv problema cu conexiunea WI-FI care functioneaza la viteze execrabile si este evident faptul ca problema nu poate fi remediata in service. Am cateva intrebari: 1. În cazul in care terminalul este DOA de ce nu se poate înlocui la dumneavoastră și trebuie trimis în service și așteptat 15 zile constatarea, eventual negația? 2. În cazul în care primesc iar telefon nou defect cu probleme pe wi-fi de ce nu se poate găsi o soluție de genul a mai plăti o diferență și a achiziționa un alt model care să nu aibă o astfel de problemă. Se poate modifica contractul în cazul în care utilizatorul dorește alt produs în situația în care un anumit produs în cazul de față x1 soul are probleme cunoscute cu wi-fi*ul? Vă rog frumos să vorbiți cu șefii dumneavoastră care se ocupă de astfel de probleme și să contacteze Allview în privința problemelor apărute la x1 soul. Nu este în beneficiul nici RDS nici ALLVIEW și nici în beneficiul utilizatorilor care stau cu telefoane aiurea prin service. Plus de asta există șansa să nimerească tot terminale DOA atunci când primesc negație de la service.
 10. Mda.. asa se pare. http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/Lege%20nr.%20449(r1)%20din%202003.html
 11. Bine ca s-a rezolvat. Tu ca tu dar eu telefon nou doar scos din cutie (x 1 soul) sa nu mearga wi-fi la el.. batjocura..
 12. Am aceeasi problema la un x1 soul. Ai rezolvat pana la urma problema cu conexiunea wireless?
 13. La televizor aparea numai Becalii.. si al dracu Becali si din puscarie tot apare zi de zi... e ca ciuma..
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use