Clicky

Jump to content

FunkBlack

Gold Member
 • Posts

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by FunkBlack

 1. Salut, Mi-am bagat Lineage OS pe un android din 2016, iar astazi cand am facut update nu mai booteaza in sistemul de operare. Dupa animatia cu Lineage se intoarce la meniul din TWRP. Ii mai pot face ceva fara sa il resetez?
 2. Am testat cu 2 cartele Orange diferite, in acelas telefon. In schimb, aceleasi 2 cartele orange merg fara probleme intr-un telefon diferit. Problema este la telefon, dar nu vad de ce ar discrimina, cand cea de Vodafone functioneaza in 100% din cazuri.
 3. De cateva zile, din senin, in ~60% din cazuri, cand cineva apeleaza telefonul inculpat pe numarul de Orange, initiatorul apelului este informat de catre robotul de serviciu ca "persoana apelata are telefonul inchis". Telefonul este dual sim, am comutat SlM-urile, aceeasi problema. Am introdus alt SlM de la Orange in telefon, acelas rezultat. Initial am crezut ca ar fi defecta cartela, asa ca a fost innoita Se poate face cava, ca telefonul sa 'accepte' cartela?
 4. Nu am avut versiuni mai vechi, dar Band 4 este ok in opinia mea. Masoara pasii destul de accurate, acum nu stiu cat de precis masoara pulsul. Din reviews ecranul este mai luminos, dar cu durata de viata ceva mai scurta. Singura mea problema cu Mi Band 4 este faptul ca sensorul de puls, fiind iesit in exterior, apasa pe mana si-mi creeaza dureri in punctul respectiv. Cureaua este stransa doar cat senzorul sa fie in contact cu pielea, insa nu este 'loose fit'. Mai are cineva problema asta? Am mutat band-ul la ambele maini si mi-a creeat probleme de fiecare data.
 5. @Mihai Asta e partea dubioasa, ca la alte telefoane functioneaza :)))
 6. Nu te contrazic, dar cu alt incarcator de amperaj normal (1A) merge fara probleme.
 7. Acum cateva saptamani mi-am luat un cablu cu cap magnetic pentru telefon. Foarte la indemana, mai ales in masina, insa are o problema foarte dubioasa. Nu functioneaza cu incarcatorul Fast Charge de la Samsung DACA bateria telefonului este sub ~45%, dar daca folosesc un alt incarcator obisnuit, o baterie externa sau portul USB al PC-ului nu exista aceasta problema dubioasa. Daca folosesc orice alt cablu cu incarcatorul Fast Charge al telefonului totul este ok. Straniu.
 8. Cu ajutorul aplicatiei Ampere am testat 3 cabluri: Cablul Original cu care a venit telefonul, un cablu de 70 bani luat din China si unul de la un Huawei P8. Cablul original incarca cel mai lent , maxim 800 mA. Pe incarcator spune ca ar trebui sa ajunga pe la 2A. Am observat insa un pin lipsa pe portul microUSB al incarcatorului OEM si ma gandesc ca aceasta ar fi cauza. Celelalte cabluri au totii pinii la locul lor. Pinul lipsa sa fie problema? OEM China Huawei Pin lipsa
 9. Salut, gasesc pe forum un thread destinat depanarii telefoanelor?
 10. Salut, Se cere un telefon cu care se vor efectua in mare parte apeluri telefonice si am nevoie ca * calitatea audio sa fie foarte buna, si care sa fie durabil. Buget ~3000 lei De preferat Android Neapărat nou Calitatea audio in convorbiri foarte buna
 11. Am luat aplicatia si e tot ce am nevoie. Ma complicam fara motiv.
 12. Deci incerc sa fac un task care sa trimita automat un mesaj catre cel ce m-a apelat (in cazul in care nu am raspuns). Am urmat niste instructiuni pe net, dar nu il pot face sa functioneze. Posibil pentru ca nu am root?
 13. Da, stiu ca nu este nevoie de root pentru anumite functii, dar eu am nevoie preponderent de activarea Datelor Moblie si a GPS-ului. Acestea 2 necesita root access. Am reusit doar sa lansez aplicatiile de care aveam nevoie.
 14. Mi-am cumparat cateva tag-uri NFC cu gandul sa fiu mai rapid cand sunt pe graba. Ideea e ca nu am stiu ca am nevoie de ROOT pentru ceea ce aveam eu nevoie. Practic voiam sa mi se activeze automat Datele Mobile si GPS-ul + cateva aplicatii prin NFC. Root-ul nu este o optiune pentru mine si vreau sa stiu daca se pot folosi aplicatii precum Tasker sau Automate pentru ce am eu nevoie.
 15. Foloseste cineva acel tip de suport auto pentru telefoane cu magnet? Doar eu devin agitat cand imi vad telefonul aproape de un magnet?
 16. Salut, Foloseste cineva aplicatiile de avertizare in caz de cutremur (Telegram, EIS)? Le am de ceva timp dar nu am primit nici o notificare de 1 luna, si refuz sa cred ca nu a fost nici un cutremur de 2-3 grade de atunci.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use