Clicky

Jump to content

xerxe21

Members
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

About xerxe21

 • Birthday 07/21/1983

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Model Telefon
  allview v1 viper
 • Model Tabletă
  nexus 7 2012

xerxe21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

 1. Ms mult. E 25 de euro + transport. Sper totuși sa găsesc ceva un țară. La cineva care și-a spart tableta și o dezmembrează. Oricum pe olx nu am găsit nimic. Încă odată ms.
 2. Butoanele de sub ecran sunt iluminate? Memoria de 16 gb este împărțită în doua ca la alte modele allview 4+12 gb? Ms.
 3. Multumesc pentru lamuriri. Am avut si eu un ab optim nelimitat si mi s-a cerut 300 de lei sa il reziliez. Din fericire in cazul meu am reusit rezilierea cu o clauza, fara sa mai platesc nimic. Ideea e ca e un ab bun cel de digi, dar doar in conditiile in care lucrezi in oras si ai semnal direct de la retea si nu prin roming. Eu lucrez la aproximativ 70 km de oras si de asta l-am reziliat. Alte aspecte de care trebuie tinut cont. Pe roming national nu se poate face deviere apel, nu se poate face conferinta. Iar daca se pastreaza mesageria vocala, pt fiecare mesaj primit de la mesagerie veti fi taxat cu 1 eurocent. Eu aceste lucruri le-am aflat pe parcurs, e ok ca cei ce isi fac abonament nou sa le stie de la inceput.
 4. Aveti pret preferential la telefoane. Atentie, daca se face abonament si se ia si telefon se va face abonamentul pe 2 ani. Daca nu se ia telefon se poate face si pe 1 an. Ideea e ca daca vrei sa le reziliezi in avans platesti 300 lei pt fiecare abonament. Ideea e, pentru cat timp este semnata intelegerea cu vodafone-ul pt roming national? Eu stiam ceva ca era semnata pe 2 ani, si asta in apr 2014. Asta ar insemna apr 2016. Dupa aceasta perioada va lasa vodafone-ul in pom sau o sa se prelungeasca intelegerea.? Ms.
 5. La 1500 de lei eu zic ca găsește un note 3 second. Dar trebuie luat de la vreun cunoscut, ca sa îl ajute cu garanția în caz de nevoie. Și e mult mai smecher decât g2.
 6. E clar ca ții la telefon-ul tău. Eu zic sa nu faci schimb așa oricum ca după aceea o sa te căiești. Mai așteaptă. Poate găsești un schimb cum vrei tu. Eventual îi mai dai și o sumă de bani modică.
 7. Am încercat acest lucru. Crede-mă poate e vreun bug pe cartela mea. Acum sunt în Brașov. Pe drum am mers cu romingul activat, iar aici în Brașov am mers pe digi normal. Și i-am dat restart. Încă o întrebare. La conexiunea de net aici îmi apare când H, când 3g. La Orange nu aveam așa ceva. Aveam G, E, H, H+. Nu am întâlnit icon-ul de 3g decât aici pe digi. E ceva intre E și H, nu? Ca viteză ma refer.
 8. Felicitări puștiule. Să o stăpânești sănătos.
 9. Eu am alta problemă. Când trec de la roming la rețeaua digi mobil nu îmi merg datele pana nu dau restart la telefon. De fiecare dată. Am zis că poate o sa facă asta de câteva ori până se obișnuiește. Enervant la culme.
 10. Felicitări Sebi. Sa îl stăpânești sanatos. Mai bine dai utok-ul alor tai și ții tu a5-ul. Părerea mea, firește e doar un sfat tu știi ce faci.
 11. Da. Nu mai renunț nici eu la Orange. Îl țin asa orice ar fi. Ca altfel rămân fără net.
 12. Am vorbit la relații clienți, sunt tot la fel de nelamuriți ca toată lumea. Eu cred ca acordul s-a făcut intre patronul RDS și ceo Vodafone la una mică. Adică nu e sigur nimic. Și doar ei știu ce au semnat. Cica romingul pt voce e sigur semnat pt 2 ani, dar nu și cel de date. Nu se știe dacă ulterior se da net mai mult de 100 mb sau rămâne asa. Cica e la stiu dineu vodafonului. De parcă ei ar avea interes sa dea net mai mare. Iar cu viteza de net, teoretic ar trebui sa ofere vodafoneul viteza maximă posibilă rețelei Vodafone. Deci eu acum am S, iar clienții Vodafone de aici de la țară unde sunt eu în acest moment au H. Nu H+ ca Orangeul. Cert e o chestie. Am renunțat la cererea mea de reziliere a netului de date de la Orange, ca altfel nu aveam nici o șansă să vă scriu.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use