Clicky

Jump to content

Mihai13

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mihai13

  1. Multumesc nick, E buna expresia "tari mai harnice". Cand am intrebat la reprezentanta Samsung din Rromania mi-au raspuns pe rromaneste ca: 1. Update-ul a aparut doar in Fr si Sua si, deci sa nu mai indraznesc sa pun intrebari daca nu stiu ce vorbesc (o atitudine "super" fata de clienti, mai ales ca mi-au dat in scris raspunsul la intrebarea mea care era chiar ok adresata). IMI CER SCUZE AICI IN SCRIS FATA DE ANGAJATII DE LA RELATII CU CLIENTII CA AM INDRAZNIT SA-I DERANJEZ CU O INTREBARE. PROMIT CA NU SE VA MAI REPETA. POT SA STEA LINISTITI LA O CAFEA - CE SALARIU OR AVEA? Propun ieftinirea produselor samsung prin desfiintarea departamentelor de "relatii cu clientii". O afacere buna si pt ei. 2. Nu depinde DELOC de Samsung Romania lansarea,particularizarea sau distribuirea update-ului, ei in privinta asta nu fac nimic - ceea ce mi s-a parut suspect... 3. Lansarea update-urilor depinde in intregime de operatorii de retea, nu Samsung face treaba asta, deci sa adresez intrebarea operatorului la care sunt abonat Ok , dc sun la RCS chiar ma vor crede intr-o ureche. Telefonul e "la liber"- le precizasem CLAR. Prin contrast cu astia, de cei de la LG sunt ft multumit, am un smart tv de la ei si cand am avut o problema cu un update mi-au raspuns prompt, clar si chiar cu mai multe detalii decat cerusem. zici ca cele doua departamente au angajati din tari diferite.
  2. Probleme pot fi, ulterior, cu garantia. Si cel pentru Rom poate nu va fi identic cu cel pt Franta sau India. Dupa etapa initiala se mai fac mici corectii... Si cum tot ar trebui sa fie lansat ota sau prin kies.... de ce sa treci apa cu barca si nu pe pod? Oricum, ma interesa dc cineva a primit via OTA sau kies acest update si ce varianta. Multumesc anticipat.
  3. Salut! Am si eu un Samsung Note 2 si nu stiu daca update-ul la Android 4.4 a fost lansat la vre-un operator de telefonie din Romania. In India, Sua, prin Europa, am vazut pe net ca exista de la inceputul lunii mai, dar nu si in Romania?! Eu am varianta COA (cosmote, desi e luat "la liber" de la emag). Nici prin kies, nici prin coa nu apare nimic nou sub Soare. Stiu, o sa-mi spuneti de odin. Dar ce rost are complicatia cand , sper, ca va fi lansat pe varianta oficiala, fara atatea riscuri de "efecte secundare"? Ma gandeam ca poate la orange (oro) sau Vodafone a fost lansat?!
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use