Clicky

Jump to content

Costel Diaconu

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  GT-I9506

Costel Diaconu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. nu exista program sa muti un joc care sa ruleze de pe EXTERNAL CARD ,FARA ROOT... ex: igo si sygic merg de pe external card fara root Eu am cumparat un card de 64 GB fara sa ma informez k nu se poate juca jocurile mari de pe card asa ca 50 gb sunt liberi tot timpu numai 10 pe care iam folosit pt HARTILE DE GPS....... Ar fi o solutie pt cei care nu au spatiu suficient si fara sa rooteze telefonu/tableta sa mute din Folderu OBB in external card fara sa piarda salvarile.Si cand vrei sa joci il muti inapoi !
 2. am rezolvat problema singur ... ,banuiesc ca era o probmema de la sistemu de operare. Am dat reset/factory dar am pierdut totu ( Mai am o intrebare. Inainte de telu wasta am avut un allview viper 1 si puteam sa rullez jocuri sau app de pe external card ,la samsung dc nu se poate ?
 3. salut... am o intrebare in legatura cu jocurile mari ,free de pe googleplay care isi da update si ajung sa ocupe 2,3GB. Am mutat in SD-card si nu merg,am copiat inapoi de unde lam mutat, si am intrat in Manager de aplicati/cartela sd si am bifat pe joc ,surpriza nu sa mutat....sau cum procedez sa joc de pe card. Fara sa rootez telefonu ,k bulesc knox-ul.!??
 4. salut... am o intrebare inlegatura cu acest joc sau in general jocurile mari. Am mutat in SD-card acest joc si nu merge,am copiat inapoi de unde lam mutat, si am intrat in Manager de aplicati/cartela sd si am bifat pe joc ,surpriza nu sa mutat....sau cum procedez sa joc de pe card.
 5. nu... esd- rom /ro. Am vorbit si cu cei de la servskills ,si mi-au zis ca ei primesc produse in garantie nu mai de la eMAG Telefonu meu e cumparat din danemarca si din cauza asta nu l-au primit servskills. Am o intrebare. Dupa ce imi pune alta placa de baza ..se schimba :pda ,csc si regiunea ??? EX : Model: GT-I9506 Model name: GALAXY S4 LTE-A Country: Nordic countries Version: Android 4.3 Changelist: 2210443 Build date: Wed, 18 Dec 2013 11:46:45 +0000 Product Code: NEE PDA: I9506XXUBML6 CSC: I9506NEEBNB1 MODEM: I9506XXUBMK7
 6. salut ,pana la urma am trimis telu in service ..nu mi sa anulat garantia...acuma astept piesa de schimb........
 7. salut Mihnea, in primu rand imi sta pe creier, telefonu are o luna de cand e cumparat si in al doilea rand nu pot folosi app knox
 8. Ethereal.... poate sunt balbait. dami un sfat te rog ,sa incerc la service Servskills ...ca am inteles ca si ei colaboreaza cu samsung
 9. Ma poate lamuri si pe mine cineva...ca vad ca ati deschis Post cu Knox si nu ati vb nimica..... daca e knox 0x1 se anuleaza garantia .. ? intr-un Service SAMSUNG ???? ca vreau sa il trimit pe al meu in service si nush ce sa fac .... are soft original , a declansat aiurea..... din cauza update-ul... ..........are se poate reseta knox-ul ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use