Clicky

Jump to content

Andrei Toma_12672

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  note 3

Andrei Toma_12672's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Mda .. degeaba , nu putem avea toate functiie noi .. poate pe viitor ... nu ințeleg politica apple ..
 2. Multumesc Julien , am setat limba pe engleza si am activat quick type...!
 3. Da am cautat nu am gasit ce ar putea fi ... IOS 8 l-am descarcat wifi... e update oficial .. ma gandesc ca poate daca imi pun limba engleza la tastatura o sa imi mearga functiile ..
 4. Am activat si Siri ... pană acum nimic ..am google-it dar nu am gasit nimic ..
 5. Salutare ! Am facut updata la ios 8 pe un 5s ... problema e că imi lipseste functia quick type din mesaje si vocal messege .. am facut un factory reset si tot nu le am .. aveti idee de ce ?
 6. Data viitoare o sa pun pozele la o rezolutie mai mica ! stima !
 7. SOT 6 ore si 14 minunte daca te uiti mai atent la screenshoturi am scos 2 si 39 de minute din 28 % din baterie ..Se vede pe dashcolck jos la usage !
 8. Am vorbit la telefon ... ceva mesaje .. internet .. muzica ... luminiozitate pe automat ..Camera google era de vina .. diseara revin cu screenshoturi , SOT .. tot ce e nevoie .. Mare grija la ce ai instalat pe telefon , descarca wakelock de pe magazin play si iti arata ce aplicatie consuma cel mai mult si daca telefonul tau doarme adanc ! Am avut noroc cu aplicatia asta !
 9. Problema a fost rezolvata .. Din cate am citit aseara pe forumul xda ar fi fost google camera de vina ... o aveam instalata pe telefon, din oarecare motive iti tine telefonul awake tot timpul ... am 3 ore de cand am scos telefonul de la incarcat si a consumat numai 4 % ! Destul de bine .. cred .. Aveti grija ce instalati pe telefon ..revin diseara cu screenshoturi sa vedem daca sa imbunatatit situatia
 10. Tu chiar nu vrei ce e bine si ce nu ?!! SO Android consuma foarte mult ... am citit aseara pe forumul celor de la xda si se pare ca e vina softului , google isi recunoaste vina si a anuntat ca deja lucreaza la 4.4.3 ..din oarecare motive telefonul nu mai intra in sleep mode ! Nu imi mai ramane decat sa astept ..
 11. Am facut un factory reset aseara din nou .. se pare ca nu sa schimbat nimic 30 % mi-a mancat ecranul si 28 % sistemul android ...daca joc minion rush 15 minute se descarca 10 % bateria .. regret ca am facut acest update..
 12. Am facut si eu un update de vreo 40 de mega exact cand am am facut update'ul, din cate am inteles trebuie sa mai fie unul mai mic ... inca nu mi-a venit .. ai facut 1 sau 2 updateuri ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use