Clicky

Jump to content

nick mark

Members
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by nick mark

 1. E buna... merge pt home... dar nu merge optiunea de blocat telefonul... nu stiu cum sa o fac sa mearga

  attachicon.gifScreenshot_2015-11-06-16-45-14.png

   

  Trimis de pe Samsung Galaxy S6 Edge folosind Tapatalk.

  Trebuie cumpărată versiunea pro, altfel nu merge. Am cumpărat aplicația și se comporta foarte bine. Momentan au dezactivat sa trezești telefonul prin atingere deoarece s-a constatat ca papa bateria aiurea. Dar e ok ca pot bloca telefonul. Asta ma interesa cel mai tare. Eu il folosesc legat cu un smart watch gear 2 neo si nu se bloca telefonul decat in lipsa lui si de multe ori mai las telefonul pe masă și e binevoita aplicația.

   

  Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

 2. Se vorbește ca, va deveni aplicația de mesagerie nativa pentru Nexus iar Hangouts va fi înlocuită de aceasta.

  L. E. Îmi place la aceasta aplicație, faptul ca poți adauga la blocate sau sa nu te notifice, anumite mesaje fara numar, gen Orange, Raiffeisen, UPC, etc, ce cu aplicația nativa nu aveai posibilitatea. Si începând cu 4.4.2, nicio aplicație gen Blacklist nu mai funcționa.

 3. La mine nu merge offline, sa dau pe layerul "satellite". Vrea neapărat sa activez suport online. Am descarcat versiunea din Galaxy Apps, pentru un Samsung Galaxy S4. La consum, se comporta aprox ca Waze, spre deosebire de iGO, ce halește dublu la baterie. Am facut un test. Am folosit pe rand toate aplicațiile cate 15 min la drum. Here și Waze au luat 6%, iGO a luat 11% si Google maps a luat 12%. Ma interesează si consumul, deoarece nu vreau sa pun telefonul la încărcat in masina, pentru un traseu scurt de 45 min. sau mai puțin. La iGO, se descarca 1% pe min. Într-o ora se duce 2/3 din baterie. Si la Asphalt 8, parca ținea mai mult bateria.

   

  Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

 4. A apărut telecomanda "AnyMote Lite Smart IR Remote". Este aceeași telecomanda, ce se gasea doar cu bani, dar acum are ceva limitari si posibilitatea de achiziție in aplicație.

  Funcționează si pentru cei ce nu dețin un telefon cu senzor IR, deoarece a introdus si suport wifi. Contează sa fie si televizorul sau device-ul cu wifi. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy4 post-12950-141335242677_thumb.jpg

   

  Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

 5. Dacă nu te deranjează restrictia de scriere pe cardul de memorie si unele mici modificări in setari. Ex GPS devine locație si te întreabă tot timpul, când activezi gps, dacă ești de acord cu colectarea datelor anonime. Daca dai Da, se activează acuratețe mare si sare automat de pe "doar GPS". Mai sunt câteva, dar minore. Nu mai merg unele aplicații gen wakelock detector. Pentru rezolvarea problemelor, trebuie root. Oricum, cea mai mare problema e restrictia de scriere pe card. Inafara de muzica, filme si fotografii, nu mai ai ce face cu cardul. Daca nu ai card, nu e o problema sau daca ai root, iar nu e o problema. Primele versiuni de 4.4.2 kitkat, aveau ceva bug-uri, dar versiunea DBT de Germania GNG2, e chiar reușită. La început, am regretat ca am facut update, dar acum nu-mi mai pare rau ca am făcut-o. Oricum se pare ca alt update nu mai primim. Nu cred ca mai primim Android L.

   

  Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

 6. Încearcă sa instalezi Tasker. Acolo îți faci un profil cu blocare terminal prin voce. Va trebui, sa mai instalezi un plugin auto voice, care din păcate, e cu bani. Găsești destule tutoriale pe net, cum sa faci asta. Nu e foarte greu. Poti face, prin comanda vocala si sa se închidă telefonul complet, nu doar sa se blocheze.


  Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

 7. Ce vrei tu, se poate face cu Tasker. Meniurile prezentate mai sus nu funcționează la ce vrei tu. Cel cu respingere, este un Blacklist nativ. Da ton de ocupat interlocutorului si practic cel care te suna nu știe de ce nu se efectuează apelul si nici telefonul tau nu suna. Găsești in registrul apel, cine a fost respins automat. Celalalt meniu, nu are legătură cu precedentul, el trimite manual un SMS la cel ce te suna. Adica atunci când esti sunat, tragi sertarul de jos in sus si alegi un sms predefinit de tine anterior. In momentul acela se da ton de ocupat si se trimite un sms automat.

  Prin intermediul Tasker, poți face un profil sa trimita sms automat la un nr anume sau la toate, atunci cand de exemplu ești pe vibrați sau esti in telefon cu altcineva sau dormi sau esti la școală sau nu poti rasounde din alte motive.

   

  Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use