Clicky

Jump to content

Selaron

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Selaron

 1. Am luat tab 4.Multumesc pentru sfaturi.
 2. Lenovo IdeaTab A3300 cum se descurca? Imi puteti recomanda altceva? si nu Nexus 7..
 3. La nexus 7 ma dezamageste designul ..si mai ales spatiul negru intre display si margini.
 4. Despre Asus MeMO Pad 7 ME176C-1A053A ce parere aveti?
 5. doar wi-fi.nu 3g nu ma intereseaza in mod special display-ul
 6. Buna dimineata.Sunt un cautarea unei tablete pentru un zilnic..mai mult pentru jocuri,filme,pentru un pusti de 13 ani. Bugetul maxim este de 600 RON. Vreau cea mai buna tableta la banii astiaa. Ce imi recomandati? Va multumesc.Sarbatori fericite.
 7. Ce folie si husa recomandati pentru N5,N4? Care v-a oferit cea mai buna siguranta ?
 8. Am rezolvat problema,era de la cartela ..nu stiu ce s-a intamplat exact.va multumesc.puteti inchide.
 9. Am incercat cartela pe alt telefon si totul e ok.telefonul este luat de la emag..deci nu putem vorbi de blocat intr-o anumita retea .
 10. Nu imi detecteaza cartela de Cosmote..pur si simplu scrie "niciun card sim-numai apelurile de urgenta" i s-a mai intamplat cuiva?ce e de facut?
 11. Vreau sa imi comand un telefon si am citit diferite comentarii ca unele site-uri vand telefoane reparate.. Care dintre site-urile urmatoare sunt de incredere si vand telefoane originale? http://www.dwyn.ro http://www.tellgsm.ro http://www.cel.ro/ http://mobiletrend.ro/ http://www.dc-shop.ro http://online-tel.ro/ http://gsmtell-online.ro/ http://telefonultau.eu http://xphones4all.com/
 12. Salut. Ce imi recomandati intre Lumia 925 si Nexus 5?Si de ce?
 13. Mai am o nelamurire..exista vrun telefon pe android cu o camera mai buna ca acesta?(poate sa aiba lag ).Multumesc.
 14. Si daca ar fi sa vorbim de un Lumia,care se incadreaza in pret?si are si o camera buna?
 15. No..cred ca o sa raman la Htc One Mini..Dar ca o dam din una in alta..am citit eu un comentariu la un review ca si cum"nu se merita sa investesc in asta cu 1 gb ram.ca peste 1 an nu o sa mai pot sa verific un mail "vreau sa ma lamuriti si pe mie cu Ram-ul acesta..este nevoie de 10 gb ram pentru functionarea buna a telefonului sau este de ajuns si 1?
 16. Lasand la o partea chestia cu lagul.ce telefon imi recomandati care se descurca bine la poze?din cele enumerate mai sus? sau altceva.
 17. Salut! Sunt in cautarea unui telefon care sa se descurce bine la subiectul poze..si sa nu aiba lag. Ce imi recomandati dintre acestea: HTC One MINI(am inteles ca face niste poze foarte bune :-? ) Huawei P6 LG l9 2 S4 Mini Soul Mini Moto G Xperia SP. Altul-? REPET:Vreau sa faca poze bune.Bugetul este maxim 1350-1400 ron.Nu Lumia sau S3.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use