Clicky

Jump to content

Ionuț_A

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ionuț_A

 1. Salut, interesant și de ținut minte, mersi. Eu n am lipit nimic pe butoane, si daca încălzești puțin folia, am văzut la cel care a aplicat-o, se dezlipește relativ ușor. Când o voi da jos, revin cu info despre cum a decurs operația.
 2. Nu, eu sunt din București, și mi a aplicat folia după multe măsurători domnul de la accesorii gsm, are o mașină specială de decupat pentru orice model aproape.
 3. Mulțumesc pentru urare. Pozele cu o parte din narghilea am încercat să le fac în același mod pentru comparație. 6P-ul i am pus folie carbon 3M, n am vrut să-l mai îmbrac în husă.
 4. Salut, urmăresc de foarte mult timp site-ul, dar acum particip cu câteva poze făcute cu 6P și Note4. Primele 4 poze sunt făcute cu 6P-ul, moduri HDR auto, HDR + si fără HDR, următoarele 4 poze sunt făcute cu Note4, HDR on si of. Și câteva poze cu Nokia lumia 1520, un telefon care m-a impresionat pe partea foto față de alte telefoane cu pretenții foto.
 5. Internetul beneficiează și el de roaming național sau foloseste doar reteaua digi? Mă refer la internetul inclus în abonament. Pe cât timp se face abonamentul și ce obligații contractuale ai? Exemplu: să țin contractul activ la cablu, internet fără modificări, etc....
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use