Clicky

Jump to content

Marius Maruu

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marius Maruu

 1. Gata am rezolvat. Trebuia activata/reactivata extraoptiunea Play Free M care este 6 euro iar apoi primeai automat oferta extraoptiunii Play Free L.
 2. Am cartela vibe Probabil nu au schimbat dar deja a trecut o saptamana de cand tot fac reclama
 3. Poti sa tot astepti cu orele la serviciul lor cu clientii Nici pe pagina lor de Facebook nu se deranjeaza sa raspunda.
 4. Pai ramai cu minim 1 euro din 7. Nu spune nimic pe site ca am cautat.
 5. Ok deci am tot fost innebuniti de reclama asta la TV https://www.youtube.com/watch?v=Ucq2Hs4dgSQ. Banuiesc ca este vorba de extraoptiunea Play Free L care costa 8 euro iar acum cica ar trebuie sa fie 6 euro. Faza amuzanta e ca am credit 7 euro pe cartela si nu pot activa acea extraoptiune pe motiv ca nu as avea credit suficient. Deci pana la urma au redus de la 8 euro la 6 euro sau nu? Ca acum zau nu mai inteleg nimic.
 6. Ce disperati sunt cei de la Nokia sau Microsoft ma rog http://conversations.nokia.com/2014/07/25/10-reasons-why-the-lumia-530-is-a-great-first-windows-phone/ Cu siguranta ii va deranja commul lasat de mine acolo
 7. Am si eu cateva intrebari: 1. Cat timp de acum inainte crezi ca vor mai aparea jocuri pentru PS3, si se mai merita luata acum o consola PS3? 2. Ce ai alege intre un Nokia Lumia 520 cu windows phone si un telefon lowcost cu android pana in 450 lei de la Allview, Evolio, Eboda, Utok, chiar si de la nume mai mari precum Sony, Samsung, LG. 3. Jobul tau la Mobilissimo este unul platit sau este doar de placere, si ce alte joburi mai ai in prezent?
 8. Stream bun aici facut de cei de la CNET http://live.cnet.com/Event/HTC_One_M8_launch_in_NYC
 9. Are careva idee unde putem vedea evenimentul HTC si la ce ora?
 10. Cat de curand incepe evenimentul celor de la Nokia, live video aici http://www.media-server.com/m/p/p5t4o6jj/r/1/i/ux3ysvaa/lan/en . Sa vedem ce bombe au pregatite.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use