Clicky

Jump to content

IonuÈ›

Gold Member
 • Posts

  251
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by IonuÈ›

 1. Ultima carte citita:Tragedia Veacurilor,de Ellen G. White.
 2. Numarul care apare in myvodafone este numar administrator.Setarea lui se face doar in departamentele Vodafone si poate fi oricare din cele asociate codului de abonat. Eu l-am rugat pe Tudor sa-mi inlocuiasca numarul de date cu noul numar de voce,ca numar administrator.
 3. Nu am stiut de la inceput minusurile descoperite pe parcurs de cei care au accesat servicii DIGI,dar am banuit ca la 5 lei/abonament experienta oferita ar fi fost una neplacuta(cu indulgenta). In consecinta,nu m-am lasat impresionat de "pomul laudat".
 4. Era de așteptat sa se întâmple asta.Desigur,in mica măsură se putea ca SIM-ul sa se fi defectat.
 5. Imi aduc aminte ca,atunci cand am facut trecerea de pe abonament Cosmote pe cartela,am ramas fara semnal cam 24 de ore.De la relatii cu clienti,mi s-a spus ca este ceva legat de provizionare in sistem,pana se actualizeaza numarul pe prepaid. Intr-adevar! In dimineata urmatoare SIM-ul se inregistrase in retea.
 6. Direct DELETE genul asta de SMS-uri.
 7. Daca ai contract cu Vodafone,poti achizitiona gratuit un Vodafone R209-Z,la reinnoire.
 8. Pentru tableta ta poti achizitiona un modem wi-fi.In felul acesta,tableta va beneficia de o autonomie a bateriei marita.
 9. Tableta nu detine slot de SIM.Poate fi utilizata pe 3G numai atasandu-i prin cablu OTG unul din modemurile de mai jos: Huawei E3131, MF190, Huawei E261, Huawei E180, MF662, Huawei E122, Allview MA110. Este posibil sa mai existe si alte modele compatibile cu modelul acesta de tableta,dar acestea apar la specificatiile tehnice.
 10. Touch-ul ala e fița.Eu am un TP-LINK MR3220.Odată configurat routerul,am si uitat pe unde se mai afla,atata timp cat nu face probleme.
 11. Da.Din 2800 mAh,in situatia asta,se beneficiaza doar de mostre de curent.
 12. Si acumulatoarele externe se comanda dupa cum impune situatia. "Bricheta" detinuta de mine are 2200 mAh,si e numai buna pentru modemul wi-fi.Il incarca de 1,5 ori. Mai detin una de 4400 mAh,care incarca telefonul meu de 2,4 ori. Caramida ta ar fi buna petru tableta.Nu prea ma vad cu o caramida de 1 KG conectata la telefon.
 13. O chestie interesanta.Seara trecuta,pe un număr de cartela preplătita,nu am putut efectua apel de voce pe skype si facebook.Desigur,acces VoIP restricționat.In seara asta,cu același număr de cartela preplătita,am efectuat apeluri de voce pe ambele.Se pare ca a oferit Vodafone acces VoIP si pe prepaid Puteți verifica pe SIM-urile voastre,cei interesați.
 14. Fiecare carte poate fi înțeleasă.Biblia se explica singura.A crede ce dorești este fail-ul intelegerii. De 37 de ani o citesc,dar nu am găsit acele "multe tâmpenii". Poate mi-au scăpat mie.
 15. Mai sunt tablete cu memoria interna partiționata in felul acesta.Eu am cumpărat un Vonino Sirius QS,care are doar 1 GB memorie interna alocata aplicațiilor.La achiziție,pe lângă alte aspecte,si acesta este un punct de care sa se tina cont.
 16. Eu am un Colibri 25 la 17,5 euro lunar(Bine,din ăștia,7,5 euro reprezintă rata tabletei). Insa,daca as mai lua un alt abonament,as opta pentru cel de 16 euro cu 75/150 GB lunar.L-aș pune in aceleași modemuri wi-fi,si s-ar numi si facere de bine,fara sa pun coleguțele sa plătească cate 2-3 lei de fiecare ca sa se conecteze pe feișbuc.
 17. Vodafone R212 sau R209-Z cu internet nelimitat de la Orange,primii 25 GB incluși la viteze permise de rețeaua #1.Așa,pentru oriunde,cu adevarat, m-aș afla.R212 duce intre 8-16 ore de utilizare.
 18. De ziua batranei mele mame,ma gândesc sa cumpăr un nou telefon.La 78 de ani ai ei,ALCATEL 2000 X sau versiunea mai noua sunt cele mai bune soluții.După ceva timp de căutări m-am oprit la acestea.
 19. Ce contează costul suplimentar. Impactul primar e important:"5 lei la umbra",lunar.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use