Clicky

Jump to content

IonuÈ›

Gold Member
 • Posts

  251
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Model Telefon
  SG Ace 4
 • Model Tabletă
  V Smart Tab 3 10

IonuÈ›'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

112

Reputation

 1. Ultima carte citita:Tragedia Veacurilor,de Ellen G. White.
 2. Numarul care apare in myvodafone este numar administrator.Setarea lui se face doar in departamentele Vodafone si poate fi oricare din cele asociate codului de abonat. Eu l-am rugat pe Tudor sa-mi inlocuiasca numarul de date cu noul numar de voce,ca numar administrator.
 3. Nu am stiut de la inceput minusurile descoperite pe parcurs de cei care au accesat servicii DIGI,dar am banuit ca la 5 lei/abonament experienta oferita ar fi fost una neplacuta(cu indulgenta). In consecinta,nu m-am lasat impresionat de "pomul laudat".
 4. Era de așteptat sa se întâmple asta.Desigur,in mica măsură se putea ca SIM-ul sa se fi defectat.
 5. Imi aduc aminte ca,atunci cand am facut trecerea de pe abonament Cosmote pe cartela,am ramas fara semnal cam 24 de ore.De la relatii cu clienti,mi s-a spus ca este ceva legat de provizionare in sistem,pana se actualizeaza numarul pe prepaid. Intr-adevar! In dimineata urmatoare SIM-ul se inregistrase in retea.
 6. Direct DELETE genul asta de SMS-uri.
 7. Daca ai contract cu Vodafone,poti achizitiona gratuit un Vodafone R209-Z,la reinnoire.
 8. Pentru tableta ta poti achizitiona un modem wi-fi.In felul acesta,tableta va beneficia de o autonomie a bateriei marita.
 9. Tableta nu detine slot de SIM.Poate fi utilizata pe 3G numai atasandu-i prin cablu OTG unul din modemurile de mai jos: Huawei E3131, MF190, Huawei E261, Huawei E180, MF662, Huawei E122, Allview MA110. Este posibil sa mai existe si alte modele compatibile cu modelul acesta de tableta,dar acestea apar la specificatiile tehnice.
 10. Touch-ul ala e fița.Eu am un TP-LINK MR3220.Odată configurat routerul,am si uitat pe unde se mai afla,atata timp cat nu face probleme.
 11. Da.Din 2800 mAh,in situatia asta,se beneficiaza doar de mostre de curent.
 12. Si acumulatoarele externe se comanda dupa cum impune situatia. "Bricheta" detinuta de mine are 2200 mAh,si e numai buna pentru modemul wi-fi.Il incarca de 1,5 ori. Mai detin una de 4400 mAh,care incarca telefonul meu de 2,4 ori. Caramida ta ar fi buna petru tableta.Nu prea ma vad cu o caramida de 1 KG conectata la telefon.
 13. O chestie interesanta.Seara trecuta,pe un număr de cartela preplătita,nu am putut efectua apel de voce pe skype si facebook.Desigur,acces VoIP restricționat.In seara asta,cu același număr de cartela preplătita,am efectuat apeluri de voce pe ambele.Se pare ca a oferit Vodafone acces VoIP si pe prepaid Puteți verifica pe SIM-urile voastre,cei interesați.
 14. Fiecare carte poate fi înțeleasă.Biblia se explica singura.A crede ce dorești este fail-ul intelegerii. De 37 de ani o citesc,dar nu am găsit acele "multe tâmpenii". Poate mi-au scăpat mie.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use