Clicky

Jump to content

S3NzOr^

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Model Telefon
    -

S3NzOr^'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. da cam asa e cu astia de la GSM . Intre timp am reusit sa rezolv problema cu cartel si vad ca si cea cu ecranul atunci cand apelez s-a rezolvat de la sine. Se poate inchide!
  2. De cand mi-am spart ecranul si l-am inlocuit la gsm numai probleme am cu el : Prima data am observat ca se vede o lumina pe partea laterala si am crezut ca nu l-au pus bine.Am fost la ei si mi-au spus ca nu au ce sa ii faca si ca trebuie sa mai apas pe el din cand in cand. Apoi am observat ca daca dau sau primesc un apel ecranul se face negru si nu pot sa il pornesc decat atunci cand termin apelul... Acum , dupa ce l-am lasat de vreo 2 ori sa se descarce complet , nu imi mai recunoaste cartela sim. Ce as putea face?
  3. Buna ziua.De curand mi-am achizitionat si eu LG G2 dar am o problema: nu ma lasa sa ma conectez la play store.Imi arata ca se incarca dar l-am lasat si 10 minute si tot nu se conecteaza.Ce sa fac?
  4. s-ar putea sa il iau la abonament deci as putea sa imi iau si un lg g2/htc one.Dar am auzit ca la htc one daca il scapi odata si s-a stricat adio...
  5. rolii arata super fain si vad ca si specificatiile sunt bune. o sa ma gandesc
  6. salut.ce telefon imi recomandati pana in 1600-1700 lei?Eu m-am gandit la lg optimus g , htc one x , htc one mini si S3(nu prea imi place ca aspect...).Ma intereseaza pentru in special pentru jocuri , muzica si poze . Astept si alte propuneri
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use