Clicky

Jump to content

andyground

Members
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by andyground

 1. Vând HTC One M7 Black - liber de rețea: - specificațiile se găsesc pe internet; - memorie interna 32 GB; - prezintă urme de uzură normale (a se vedea pozele); - husa din TPU; - are cutia originală cu toate accesoriile originale (cablu de date, încarcator, caști, cărți - a se vedea pozele). Nu sunt interesat de schimburi. Predare personală în Târgu-Jiu, iar prin curierat se mai adaugă transportul. Preț - 350 lei.
 2. Vând iPhone 5S alb: - liber de rețea; - memorie interna 32 GB; - are folie aplicată; - 11 huse diverse culori din care 2 tip carte; - prezintă urme de uzură normale (a se vedea pozele); - nu funcționează sensorul de amprentă; - fără încărcător și căști. Predare personală în Târgu-Jiu, iar prin curierat se mai adaugă transportul. Preț - 350 lei.
 3. Vând Motorola Moto G Dual Sim Negru - liber de rețea: - specificațiile se găsesc pe internet; - display 4.5"; - memorie interna 16 GB; - are folie aplicată; - are husă flip shell albastră; - prezintă urme de uzură normale (a se vedea pozele); - are cutia originală cu toate accesoriile originale (încărcător de Anglia și cărți). Predare personală în Targu-Jiu, iar prin curierat se mai adaugă transportul. Preț - 350 lei.
 4. Vand Samsung S5 mini black - liber de rețea - specificațiile se găsesc pe internet; - prezintă urme de uzură normele (a se vedea pozele); - are folie aplicată; - are cutia originală cu toate accesoriile (cablu de date, căști și cărți). Pret - 350 lei Predare personala in Targu-Jiu, iar prin curierat se mai adauga transportul.
 5. Vand Motorola Moto G2 Dual Sim Alb - liber de rețea - versiunea cu 1 GB Ram, 8 GB + slot card microSD până la 32 GB; - prezintă urme de uzură normele (a se vedea pozele); - are folie de sticlă aplicată; - are cutia originală cu toate accesoriile (cablu de date, căști și cărți); - suplimentar are 3 huse de spate (albă, albastră și transparentă); - 2 folii normale neaplicate. Pret - 350 lei Predare personala in Targu-Jiu, iar prin curierat se mai adauga transportul.
 6. O variantă ar fi și LG Nexus 5X, cu android curat. La PcGarage îl Gpsești la 1.300 lei. https://www.pcgarage.ro/smartphone/lg/google-nexus-5x-32gb-4g-black/
 7. Huawei-ul este pentru cineva care are nevoie de dual sim, iar momentan foloseste moto G2 dual sim si vrea un telefon cu o camera mai buna, respectiv o baterie mai buna.
 8. Salutare. Vreau să iau un Huawei P9 Dual Sim și vreau să vă întreb dacă credeți că merită să dau un iPhone 5 de 16 GB + 550 lei pe el. Mersi.
 9. Vand Samsung Galaxy Young S6312 Dual Sim - liber de retea, are toate accesoriile originale cu care a venit (cablu de date si incarcator): - prezinta urme de uzura normale; - are folie pe display; - culoare deep blue; - functioneaza si in RDS. Pret - 130 lei. Contact: Andrei - 0724433089
 10. Salutare. Cat costa abonamentul? Mersi
 11. Eu am reusit pana acum sa strang aproximativ 52.000 de credite pe care am inteles ca le pot folosi doar pana la 31 marite 2016. Credeti ca se prelungi campania?
 12. Se inchide convorbirea. Testat acum. Un coleg care este pe telekom a incercat sa ma sune pe VDF si pur si simplu i se inchide.
 13. Am patit si eu aseara. Cineva din telekom a vrut sa sune pe vodafone si nu a putut, chiar daca cele doua numere nu au tangenta cu promotia cu creditele.
 14. Salutare. Poti sa-mi spui si mie cum pot face sa primesc 20 de puncte? Mersi.
 15. Cine este interesat de o achizitie ofer doua vouchere pentru gama de smartphone-uri Soul de la Allview valabile pana pe 08.09.2015, unul de 16% si altul de 20%.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use