Clicky

Jump to content

razvan4tuning

Members
 • Posts

  73
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by razvan4tuning

 1. salutare ,de ceva vreme am observat ca,cand ma suna un prieten nu ma auzea dar eu il auzeam ,asta persista de cva vreme dar nu tot timpu ,si azi la fel cu un alt baiat(telefoane diferite) ,dar dupa ce ii dau un restart la telefon ma poate suna si ma aude ,ce pot face in cazul acesta ?

 2. salut ,am obseravat la telefonul mamei mele (galaxy s2 alb ) culorile sunt mult mai vii si mai deschise fata de telefonul meu (galaxy s2 negru ) + ca al ei face poze mai frumoase.. ea are 2.3.3 nu i-a dat updape ,eu am 4.1.2.. o fii de la versiunea de android ?

  uitati si o poza (nu stiu daca se vede diferenta in poza)

  0SpTYP2.jpg

 3. print screenurile uitatile mai sus ,o intrebare de ce a inceput sa imi aiba lag cand intru in Subway Surf ,aa plus ca am observat acum cva zile ceva suspect ,a trebuit sa bag o cartela de vodafone ,dupa ce l-am stins ,am bagat cartela cand il aprind imi apare 13% bateria si inainte sa ii scot bateria aveam 32.. bateria de regula ma tine cam o zi in (in regim normal) 

 4. attachicon.gifuploadfromtaptalk1397569168150.jpg

  Setări + manager de aplicatii /aplicații + alegi aplicația pe care ai dat sa se lanseze implicit și derulezi pana găsești acel buton precum în poza, la mine este albastru pentru ca sa vezi mai bine la ce buton m-am referit. Bafta

   

  Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14.

  imi apare aia cu sterge valori implicide la orice (cand sa ma uit la un video , la poze ,etc ) dar nu inteleg ce setari sa sterg de aici ? sau ce program..ca imi apare lista asta si aici ce fac ?

  3wBIsFo.png

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use