Clicky

Jump to content

Gabii

Developeri
  • Posts

    2,857
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gabii

  1. Salut.

    Am ajuns in final la decizia ca un Oneplus 5 e cea mai buna achizitie ( pentru mine cel putin ), in raport pret-performanta. La noi in tara versiunea de 8GB ram/128gb storage costa 2950lei , pe emag/quickmobile si cea de 6gb ram/64gb storage costa 2450lei.

    M-am uitat pe site-ul lor si aparent pot sa cumpar de acolo, unde variant de 8GB ram costa 559 euro, echivalentul a 2560 de lei. De ce e o asa mare diferenta de pret? se poate sa vina doar telefonul fara incarcator gen, sau diferenta de pret sunt doar TVA-ul si taxele adaugate de la noi din tara? La checkout ma lasa sa aleg chestii in plus (huse, casti, etc), dar printre care apare si incarcator cu cablu ( https://oneplus.net/ro/dash-power-bundle ), si nu vad de ce ai mai cumpara un incarcator separat. 

    Daca ma poate cineva lamuri.. as fi recunoscator ;)

  2. Avand in vedere ca LG nu a anuntat un pret, cred ca e doar unul umflat, si mai repede ca Note8 tot o sa scada, ca nah, LG. V20-ul a costat vreo 800 700 de dolari la lansare, si acum a scazut drastic la 1900 de lei, dupa nici un an. Sa speram ca urmeaza acelasi model V30

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use