Clicky

Jump to content

Stereo123

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Model Telefon
  Google Nexus 5

Stereo123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Multumesc tuturor pentru ajutor! Revin cu cateva completari pentru ca sa clarificam unele lucruri. In principiu sondajul este axat pe cele doua marci Samsung si Apple ... Orice alta marca este irelevanta pentru cercetare. Sondajul este structurat pe modelul afectiv, asta inseamna ca eu sunt interesat mai mult de experienta emotionala creata de utilizarea acestui gadget. Intrebarile care nu sunt pe tema afectivitatii sunt curiozitati personale si au niste variante fixe deoarece sunt strict interesant de acele lucruri. In momentul in care selectezi una dintre primele 3 variante se parcurge chestionarul, iar la ultimele 2 acesta de incheie. Varianta "Samsung si Apple" este urmata de intrebarea "care este tableta preferata" deoarece trebuie sa stabilesc exact marca pe care se bazeaza raspunsurile voastre.
 2. Bună. Numele meu este Strimbei Eduard Robert și sunt student la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca. Realizez o cercetare de marketing în cadrul lucrarii de licenta in ceea ce privește gradul de satisfacție al utilizatorilor de tablete Samsung vs. Apple. Cercetarea este bazata pe "modelul afectiv" descris in articolul "Assesing the Dimensionality and Structure of the Consumption Experience: Evaluation, Feeling, and Satisfaction" de Haim Mano si Richard L. Oliver Multumesc pentru ajutor! http://www.isondaje.ro/sondaj/328201694/
 3. Mersi de sfat argoteck! Am si corectat post-ul pentru ca asa chiar suna mai corect! Ai dreptate nu mai "pupa" 4.4 oficial, dar S4 abia pupa 4.3 pe cand eu il am de luni bune deja! Si chiar asa ... Cate telefoane la pretul unui G Nexus mai au Android 4.3?
 4. Pret: 600 RON Localitate:Cluj-Napoca Stare: Folosit/Foarte buna/Uzura normala Pretul este extrem de bun si prin urmare nu este negociabil! (Acesta este ultimul pret!) Va rog nu ma contactati in legatura cu schimburi pentru ca nu sunt interesat! Pachetul include: Telefon Cablu USB Incarcator Casti Telefonul nu a suferit reparatii este in stare foarte buna cu un grad de uzura normala! Ce este Nexus? Nexus este brand-ul de telefonie mobila al celor de la Google, al carui avantaj este ca primeste actualizarile de sistem mai repede decat orice fel de telefon care ruleaza Android. Contact: 0747195603 [email protected] Trimit oriunde in tara prin curier. Daca vrei sa deti un telefon cu aceeasi generatie de Android ca Samsung Galaxy S4, la mai putin de jumatate de pret, atunci acesta este telefonul pentru tine!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use