Clicky

Jump to content

Dobrin Tanase

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dobrin Tanase

  1. Eu am optat pentru viva i8 si dupa 1 saptamana de utilizare nu ma dezamagit ,am incercat si asphalt 8 pe ea,nu sacadeaza dar anumite texturi nu se ved chiar bine dar in rest tableta este excelenta(cum a repetat si alex in review 'terminalului ii este strain cuvantul lag').
  2. Salut ce aplicatie pentru stiri (din Romania) folositi?
  3. Salut as vrea sa-mi aleg o tableta,intre 700-900 lei . O voi folosi pentru gaming,web browsing,vizionare videoclipuri pe youtube si citit carti ,care ar fi ce mai buna alegere pentru aceste activitati dintre urmatoarele terminale?(mentionez ca bateria daca tine minim 7 ore deutilizare continua este ok pentru mine,iar camera nu trebuie sa fie stralucita):allview viva i8,asus memo pad hd 7,nexus 7 2012,acer iconia a1,
  4. lg g pad 8.3,nexus 7 2013,xperia tablet z,samsung galaxy note 10.1 2014,asus transformer pad tf 701,ipad-ul in afara de designe si ios 7(un os care nu aduce nimic nou) nu ma atrage de loc, aceasi experienta de utilizare ca pe ipad 3 si 4 (odata cu steve jobs s-a dus si apple) . ps:Parerea unui copil de 13 ani ,foarte pasionat de gadget-uri,domnule erwin imi puteti lasa adresa dumneavoastra de gmail? As vrea sa invat cat mai mult despre acest domeniu in care activati dumneavoastra si toate echipa de la mobilissimo,va multemesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use