Clicky

Jump to content

Sonik

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

About Sonik

 • Birthday 08/14/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Model Telefon
  Iphone 5s
 • Model Tabletă
  Samsung Galaxy Tab 3 8

Recent Profile Visitors

401 profile views

Sonik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Watchon nu e tv sa vezi posturi. Este telecomanda universala prin care poti controla televizoare, proiectoare, aerul conditionat etc... tot ce foloseste control prin infrarosu.
 2. Pe s4 mini si s4 normal merge watchon.. In legatura cu incarcare prin usb.. vreau sa va spun ca merge daca am tableta inchisa, insa cand este deschisa nu incarca.. e de la soft 100%
 3. Nu cred ca daca o returnez imi va da una mai ok... cred ca este o problema generala. Ma voi duce zilele acestea la samsung sa vad daca fac si altele asa..
 4. Culmea e ca am facut update imediat cum am ajuns acasa cu ea dupa ce am cumparat-o.. asa prost sa fie softul ? Nici watchon nu imi merge..am sesizat asta si in magazinul samsung din afi la o tableta ca a mea ce avea si 3g. De unde sa iau un karnel nou astfel incat sa mearga ok ?
 5. Salutare. Am observat ca tableta mea samsung tab3 nu se incarca atunci cand o conectez la pc. Merge sa fsc transer insa bateria nu se incarca si imi arata pe ea un "X" rosu. Nu inteleg de unde provine problema.. Ca sa nu dechid alt topic, mai am o problema cu aplicatia WatchOn pe care atunci cand o deschid imi apare mesajul "Acest serviciu nu este acceptat in aceasta tara ()" nu pricep motivul erorii.
 6. mie nu imi mai merge internetul de la cosmote, imi apare H+ dar nu se incarca nimic.. cred ca este de la telefon. singura sansa ca sa scap de probleme este sa il vand si sa revin la apple de care am fost destul de multumit
 7. Nu sunt pixeli morti.. acum am alta problema.. nu imi mai merge netul de la retea.. am incercat toate trucurile posibile si nimic. Imi apare sus in bara H+ si sagetile acelea dar nimic..
 8. Salutare, am si eu o problema la lcd. In parte de sus centru am un firicel sau o scurgere de la vrun pixel ceva.. nu imi dau seama exact ce poate fi insa cred ca este un fir de praf. Ca sa numai deschid alt topic va spun ca mai am o problema mult mai grava, nu am garantie. Ma gandeam sa ma duc la un magazin de telefoane si sa il rog frumos pe vanzator cu 50 ron sa imi puna si mie o stampila si pe cadticica de garantie samsung si sa imi faca o factura.. faza e ca nu stiu daca o sa vrea cineva sa faca asta..eu am luat tel sigilat dupa net de la un tip insa nu stiu de unde il avea ca garantie nu avea..
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use